Les 10 entrades del nostre blog més visitades en 2019.

Les 10 entrades del nostre blog més visitades en 2019.

Com ja férem a principis de 2018, en aquest començament de 2020 anem a compartir amb vosaltres les entrades del nostre blog més visitades en 2019. Són les que, estadísticament més nombre de visites concentren, que no vol dir que siguin les millors, ja que ja sabeu que google i el seu algoritme solen ser cruels a l’hora de “rankejar” un web i mostrar-la quan es busca un terme. Com calia triar un nombre i això de “les 10 coses que”, “les 10 idees que”, etc. sol agradar, he optat per escollir 10 entrades. D’aquesta manera, a simple vista, podeu veure quins són, algunes, per cert, coincideixen amb les 10 entrades que més vau visitar durant 2017.Les enumero en ordre decreixent per donar-li més emoció:

10 Com aconseguir el carnet de manipulador d’aliments a les Illes Balears.

Ens alegra un munt que aquesta entrada s’hagi colat al top ten, per molts motius, entre ells sentimentals, però és important que la gent que es vulgui formar sobre manipulació d’aliments en qualsevol de les Illes Balears, Eivissa, Menorca, Mallorca o Formentera, tinguin clar que amb nosaltres ho poden fer de forma online i amb totes les garanties.

9 Com aconseguir el carnet de manipulador d’aliments en la Comunitat Valenciana.

 D’una manera similar al que succeeix amb el punt 10, però amb una mica més de favoritisme per ser una empresa de Pego, volem mostrar la nostra alegria perquè us agradi tant aquesta entrada. Si vius o treballes, o vols viure o treballar a la Comunitat Valenciana i necessites el carnet de manipuladord’aliments,aquesta és la teva entrada.

8 Test de manipulació d’aliments: 8 trucs per aprovar i obtenir el carnet de manipulador d’aliments.

Tot i que aquesta entrada és de 2018, us agrada molt, no només per les visites, sinó també per la quantitat de clics que té quan la compartim en les nostres xarxes socials, sobretot a Twitter. Són 8 senzills consells per aprovar, i per tant aconseguir, el certificat de manipulador d’aliments.

7 10requisits clau per a la formació dels manipuladors d’aliments.

Aquesta entrada es cau de pòdium pel que fa a 2017, quan era a la tercera posició. Tot i així, és una entrada molt visitada i que tracta un tema que soleu preguntar molt: els requisits per a la formació com a manipulador d’aliments.Teniu 10 pistes per aprendre més sobre el tema.

6 Manipulador d’aliments: Infografia sobre les 5 coses que no has defer.

Sabem que les infografies us agraden. De fet, ens agradaria fer més perquè hi ha canals molt visuals en què estem, com és el cas d’Instagram. Estic segur que infografies com aquesta, en què parlàvem sobre 5 coses que no hauria de fer un manipulador d’aliments,serien d’utilitat a l’ésser tan visuals.

5 Com tractar amb un client borratxo, i no morir en l’intent.

Un dels clàssics del nostre bloc. Aquesta entrada, preocupantment, segueix sent una de les més visitades. I dic preocupantment perquè significa que els que treballeu de cara a el públic com a manipuladors d’aliments heu de bregar en moltes ocasions amb borratxos. Aquests consellets us ajudaran a gestionar-una mica millor.

4 El simulacre de retirada de productes, oportunitat o malson?

Que aquesta entrada estigui fregant el podi és indicativa de que patiu molt a l’hora de realitzar el tan famós “simulacre de retirada de producte”. Recordeu que a la quarta entrada més visitada de 2019 teniu alguna idea / clau per superar un simulacre de retirada de producte o en una retirada real. Així que ànim ia treballar-hi.

3  10regles bàsiques de seguretat alimentària per al manipulador d’aliments.

Crida l’atenció l’ascens d’aquestes 10 regles bàsiques de seguretat alimentària per al manipulador d’aliments. No estava entre les entrades més visitades el 2017 i, en canvi, es cola entre les entrades del nostre blog més visitades en 2019. Deu ser que la consciència sobre les normes de seguretat alimentària està augmentant entre els manipuladors d’aliments.

2 Carnet de manipulador d’aliments en línia fiable: 10 aspectes a vigilar. 

De les entrades del nostre blog més visitades el 2019, em sorprèn molt que aquesta entrada gairebé sigui la més visitada. Bé, em sorprèn i no em sorprèn, perquè la trista realitat, com podeu llegir a l’entrada,és que hi ha moltes webs que es dediquen al mateix que nosaltres però que fan servir dubtosos mètodes, com obtenir el certificat fent l’examen sense inscriure’t prèviament . Sens dubte, que aquesta entrada sigui tan visitada és una mostra de la qualitat dels nostres lectors;). 

1 Carnet de manipulador d’aliments per 4,99. El Curs més barat d’internet. 

L’estrella del nostre bloc, líder indiscutible. Si teniu un curs que compleix amb totes les de la llei, que es pot realitzar en línia, que té totes les garanties, de pagament, d’examen, de reconeixement per les autoritats, ia sobre ho pots fer per 4,99 euros, sent així el curs de manipulador d’aliments més barat d’internet, ¿com no ha de ser l’entrada més visitada del nostre blog any rere any?

Així que si has de realitzar el curs, o coneixes a algú que ho necessiti, ja saps que la millor qualitat a el millor preu està al nostre web. On tots els nostres cursos t’ajudaran a trobar ocupació en la indústria alimentària i en l’hostaleria.

 

Si t’agrada aquesta entrada, o Et sembla útil, et demanaria que la comparteixis en les teves xarxes socials, o bé des d’aquesta entrada o bé des de les nostres xarxes socials. Per si no ho saps, estem en gairebé totes (i hauries de seguir-nos): Facebook (accedeix fent clic aquí), tenim perfil a Twitter (@qualitatiss), a Instagram som@qualitatis,tenim perfil a Pinterest @qualitatish i pàgina aLinkedIn.No et costa res donar-nos un M’agrada o seguir-nos a totes les xarxes socials desitgis, així ens animeu a seguir ia difondre el nostre treball. Tens més informació sobre els nostres cursos al nostre web.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Shopping Cart
Scroll to Top
Cupón descuento
Suscríbete a nuestra newsletter y obtén 10 euros de descuento para cualquiera de nuestros cursos totalmente gratis. ¡No te lo pierdas!
    SUSCRIBIR
    Estoy de acuerdo con los términos y condiciones