Sobre nosaltres

Coneix un poc més de Qualitatis Health.

De vegades els somnis es complixen.

De vegades els somnis es compleixen. Així es podria definir aquest camí. Qualitatis va néixer com un projecte personal des d'octubre de 2010. Els començaments es van realitzar sota la forma "autònom" a través del seu CEO, José Sendra, des d'octubre de 2010.

Al setembre de 2014, davant el llançament de la plataforma formativa web i el creixement del negoci es decideix transformar l'activitat que José Sendra estava duent a terme com a autònom en Qualitatis Health S.L.

Des de llavors els reptes i les fites s'han succeït. Acompanyant a clients en el camí cap a l'excel·lència, implementant, assentant i superant les exigències dels diferents sistemes de qualitat.

Som una companyia xicoteta, que neix amb ànim de créixer de la mà dels seus clients. Destaquem per la nostra proximitat, ens adaptem a tot tipus d'empreses, oferim solucions de tot tipus, que podreu conèixer millor a la nostra pàgina de serveis.

Colores_originales_jpeg

La formació sempre ha estat un dels pilars del nostre treball. Cobrint les necessitats de el sector amb diversos cursos.

Amb aquesta vocació vam néixer. Amb la de ser acompanyament i consultora en matèria de seguretat alimentària.

Qualitat

Les Normes de Qualitat: ISO, IFS, FSSC, BRC, etc. són una porta cap al creixement en el sector alimentari. La nostra vocació és l'èxit dels nostres clients.

Som el que fem dia a dia. De manera que l'excel·lència no és un acte sinó un hàbit.

Aristòtil

El equipo:

rpt

José Sendra

Fundador i CEO de Qualitatis. Doctor en farmàcia per la Universitat de Granada (UGR). És auditor Intern de sistemes de gestió de la innocuïtat alimentària segons la norma ISO 22000 per Bureau Veritas Formació. Màster en atenció farmacèutica per la UGR i en Mètodes Quantitatius i Analítics per a la Medicina Basada en l'Evidència per la UNED. Acreditat per IFS com a consultor IFS consultant.

Pots conèixer més sobre el seu perfil professional a LinkedIn i en  el seu blog personal.

curriculum vitae - letra DIN

Blanca Sendra

Blanca és arquitecta per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de València i Postgrau March | Expert en Arquitectura per la Universitat Europea de València. És auditora interna de sistemes ISO 22000 i també va realitzar el "Curs de Competències Tecnològiques per Community Managers" de la UNED.

Pots conèixer més sobre el seu perfil professional a  LinkedIn o en el seu web professional.

HORES SEMANALS D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
ALUMNOS FORMADOS ONLINE
ANYS TREBALLANT AMB ELS NOSTRES CLIENTS
VISITES A LA NOSTRA WEB

Tot el que necessites per triomfar en el sector alimentari és aquí.

Shopping Cart
Scroll to Top
Cupón descuento
Suscríbete a nuestra newsletter y obtén 10 euros de descuento para cualquiera de nuestros cursos totalmente gratis. ¡No te lo pierdas!
    SUSCRIBIR
    Estoy de acuerdo con los términos y condiciones