ELS NOSTRES

Treballes en el sector agroalimentari? Ací tenim tots els cursos que necessites.

Cursos per a manipuladors d'aliments més demandats

Servei de qualitat.

Cursos elaborats i dirigits per experts en el seu camp, adaptats a la Legislació i per complir amb les normes de qualitat.

 

Al millor preu.

Pots donar-li totes les voltes que vulguis a internet, difícilment trobaràs un preu millor. Sobretot si tens en compte la seva qualitat.

Formació per a grups

Els nostres cursos sempre tenen descomptes per a grups. A més, adaptem les nostres formacions a les necessitats de cada empresa.

Posibilitat 100% online

Sabem que no tens temps, que moltes vegades vas contrarellotge, doncs bé, els cursos els pots realitzar 100% des d'on vulguis.

Formació homologada

La nostra formació s'adapta a la Legislació Europea, a normes de qualitat com, per exemple, APPCC (HACCP), ISO, IFS o BRC i altres similars.

Garantia de satisfacció

Sempre busquem la millor experiència dels nostres usuaris.

Aquests són tots els nostres cursos online

El que diuen els clients sobre els nostres cursos.

generic-white-dude

Álvaro (Múrcia)

Tot va ser molt fàcil, des de la inscripció fins al moment de rebre el títol a ma casa.

gal

Laura (Pontevedra)

Són seriosos, vaig tenir un parell de dubtes i me les van resoldre telefònicament. El procés va ser perfecte. Sens dubte repetiré amb ells.

La satisfacció és el primer.

Sabem que en moltes ocasions et formes perquè és necessari. Tot i això, estem molt preocupats per la satisfacció dels nostres clients. Perquè volem que ho contes a quants més companys de treball i amics sigui possible.

Per això, ens encanta rebre el feedback positiu sobre els nostres cursos i poder explicar la satisfacció dels nostres clients.

Alumnes inscrits
Aprovats
%
Shopping Cart
Scroll to Top
Cupón descuento
Suscríbete a nuestra newsletter y obtén 10 euros de descuento para cualquiera de nuestros cursos totalmente gratis. ¡No te lo pierdas!
    SUSCRIBIR
    Estoy de acuerdo con los términos y condiciones