Política de privacitat

Completar aquesta pàgina va ser dur, però cal fer-ho, ens prenem la seguretat de les teves dades molt seriosament.

El que es fa i no es fa amb les teves dades personals en aquesta web ho trobaràs aquí.

Aquesta política expressa com es tractarà i protegirà la informació personal de totes les persones que es relacionen amb Qualitatis a través d’aquest lloc web. Si us plau, has de llegir tots els apartats de l’Avís Legal, de la política de cookies i de la present política de privacitat abans d’utilitzar aquest web.

De conformitat amb el que disposa Reglament UE 2016/679, de el Parlament Europeu i de Consell de el 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de el 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, Qualitatis Health, SL t’informa que, mitjançant l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat, prestes el teu consentiment exprés, informat, lliure i inequívoc perquè les Dades que proporciones, i sobre els quals s’apliquen les mesures de seguretat, tècniques i organitzatives previstes en la normativa vigent , siguin tractats per Qualitatis Health, SL, com a responsable del tractament.

       Qui és el responsable d’aquest web?

●     Identitat del Responsable: Qualitatis Health, S.L.

●     Nom comercial:  Qualitatis

●     NIF/CIF: B54805999

●     Direcció: C/ Puríssima 4. 03780 Pego (Alacant).

●     Correu electrònic: qualitatis{arroba]qualitatis.es

●     Activitat: Formació y assessorament.

●     Dades de contacte del responsable o representant, i del delegat de protecció de dades en el seu cas: C/Puríssima 4, 03780 Pego (Alacant), qualitatis@qualitatis.es, a través del formulari de contacte o en el telèfon 634537634.

●    Inscrita en el Registre Mercantil d’Alacant. Tom 3798, foli 18, inscripció 1 amb full A-141.364.

  Quines dades personals es recullen en aquesta web?

Per a les finalitats establertes en aquesta Política de Privacitat, Qualitatis Health, S.L. recull i tracta les Dades Personals que es detallen a continuació, que dependran dels diferents productes o serveis que sol·liciti en aquesta web:

Dades identificatives: nom, cognoms,

Dades de contacte: adreça postal, correu electrònic, número de telèfon mòbil.

Dades contractuals: dades d’operacions contractuals, DNI, productes i serveis adquirits, operacions financeres, dades de pagament.

Dades navegació: adreça IP, tipus i identificació de dispositiu, tipus de navegador, domini a través del qual accedeix a al Lloc Web, dades de navegació, activitat en el Lloc Web.

Amb quina base legal es tracten aquestes dades?

Tractem les teves dades personals amb les següents bases legals:

· L’execució d’un contracte amb Qualitatis Health, per a la contractació de serveis, publicar anuncis i gestionar els serveis sol·licitats.

· El consentiment de l’usuari en relació a el contacte, la subscripció a continguts i l’enviament de comunicacions comercials, via mail, galetes o sistemes de missatgeria.

· L’interès legítim del responsable del tractament per protegir els usuaris del web de Qualitatis d’abusos i fraus en l’ús dels nostres serveis.

  Amb quines finalitats tractarem les teves dades?

En aquest web, hi ha diferents formularis, en cada un d’ells, la informació que reculli s’utilitzarà de la següent manera:

Formularis de subscripció a continguts: existeixen diversos formularis per activar la subscripció. Les dades facilitades seran utilitzades exclusivament per enviar la Newsletter i mantenir-te actualitzat sobre novetats i ofertes puntuals, exclusives per a subscriptors de www.qualitatis.es

Formulari de comentaris: Les dades personals introduïdes al formulari per a inserir aquests comentaris seran utilitzades exclusivament per a moderar-los i publicar-los.

Formulari de contacte: També hi ha un formulari de contacte per a consultes, suggeriments o contacte professional. En aquest cas s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per respondre a les mateixes i enviar la informació que l’usuari requereixi a través del web.

Formulari de Nou compte: En aquest cas, sol·licitem les dades personals: Nom, Email, perquè puguis crear un compte en el nostre sistema i donar accés a les seves funcionalitats.

Formulari de venda: També tracte dades per gestionar la compra dels productes a la venda en aquesta web (cursos, documents, etc.), incloent la gestió de la comanda, el pagament i totes les operacions relacionades amb la contractació de el servei o producte escollit . Això inclou enviar correus electrònics de seguiment, respostes, factures, rebuts, etc.

Formulari alt afiliats: Sol·licitem dades d’afiliats, incloent dades de pagament per gestionar l’alta d’afiliats i liquidar les corresponents comissions.

Sistemes de Descàrregues: En aquest web es poden descarregar diferents continguts que s’incorporen periòdicament en format text, vídeo i àudio. En aquest cas, es requereix un correu electrònic per activar el formulari de subscripció. S’utilitza la seva informació amb les finalitats indicades per a subscriptors.

    Temps de conservació de les dades personals.

Dades dels clients: El període de conservació de les dades personals variarà en funció de el servei que el Client contracti. En qualsevol cas, serà el mínim necessari, i pot mantenir-se fins:

-4 anys: Llei sobre infraccions i sancions en l’ordre social (obligacions en matèria d’afiliació, altes, baixes, cotització, pagament de salaris …); Arts. 66 i ss. Llei general tributària (llibres de comptabilitat …).

-5 anys: Art. 1964 de el Codi Civil (accions personals sense termini especial).

-6 anys: Art. 30 de el Codi de Comerç (llibres de comptabilitat, factures …).

-10 anys: Art. 25 de la Llei de Prevenció de l’Blanqueig de Capitals i Finançament de l’Terrorisme.

Dades dels subscriptors: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Dades de potencials clients: les dades es conservaran en tot cas durant la vigència de la relació comercial establerta i, un cop conclosa, dos anys, llevat que l’usuari sol·liciti abans la seva supressió.

  Quins són els teus drets pel que fa a l’ús de les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Qualitatis Health estem tractant dades personals que el concerneixen o no.

Les persones interessades tenen dret a:

● Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.

● Sol·licitar la rectificació o supressió.

● Sol·licitar la cancel·lació.

● Sol·licitar la limitació del seu tractament.

● Oposar-se al tractament.

● Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que note vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

Per a exercitar aquests drets, pot escriure a qualitatis [@] qualitatis.es

Hi ha un formulari per a l’exercici dels seus drets, la qual pot demanar per correu electrònic o si ho preferiu, podeu fer servir els elaborats per la Agencia Española de Protección de Datos o tercers.

Aquests formularis han d’anar signats electrònicament o ser acompanyats de fotocòpia del DNI.

Si li representa algú, ha d’adjuntar còpia del seu DNI, o ha d’estar signat amb la seva signatura electrònica.

Els formularis poden ser presentats presencialment, enviats per carta o per mail a l’adreça del responsable que apareix a l’inici d’aquest text

                Accions de remarketing: Google Ads

Ads és una plataforma de Google destinada als ANUNCIANTS que volen publicitar-se a GOOGLE. En www.qualitatis.es s’utilitza Google Ads, la plataforma de publicitat de Google que permet crear campanyes i anuncis per mostrar-los en altres pàgines webs. A l’generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

• Lloc

• Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)

• Interessos (activitats, aficions, etc.)

• El que compren a internet i per altres canals

• Etc.

Les dades obtingudes a través de Google Ads estan subjectes a aquesta política de privacitat des del moment en què l’usuari deixa les seves dades en el formulari d’aquesta web per unir-se a la butlleta de subscripcions. En cap cas s’utilitzarà la informació procedent de Google amb una finalitat diferent.

                 Facebook Ads

En aquesta web s’utilitza Facebook Ads:

Facebook Ads permet segmentar el públic per dirigir un anunci.

Gràcies a la funció d’audiències personalitzades de Facebook, es pot crear una audiència a partir de dades d’usuaris i subscriptors d’aquesta web, com adreces de correu electrònic i números de telèfon. Per a això, cal compartir les bases de dades amb Facebook per, posteriorment, crear públics personalitzats dirigint els anuncis a les persones amb perfils similars.

Per a la segmentació dels anuncis d’acord amb les Polítiques de Facebook no s’utilitza informació personal confidencial i no es comparteix amb tercers ni amb altres anunciants, i seran eliminats per Facebook quan finalitzi aquest procés. A més, Facebook s’encarregarà d’assegurar la confidencialitat.

El sistema d’anuncis dissenyat per Facebook permet mostrar anuncis rellevants i útils sense revelar la teva identitat als anunciants, podent arribar a grups de persones amb perfils determinats.

En qualsevol moment com a usuari, pots revocar el teu consentiment a través de https://www.facebook.com/settings?tab=ads, on pots configurar la recepció d’anuncis. Així mateix, pots indicar que no vols anuncis basat en interessos de Facebook, ni d’altres empreses, a través de l’Aliança Europea de Publicitat Digital Interactiva (European Interactive Digital Advertising Alliance, EDAA) de Your On Line Choices (http: // www. youronlinechoices.com/es/) o en la configuració del teu ordinador o el teu dispositiu mòbil.

Per utilitzar la funció de públics personalitzats, aquesta web utilitza l’eina Website Custom Audience de Facebook, que fa ús del píxel de Facebook que marca a el visitant d’aquesta pàgina web de forma anonimitzada. Si vols oposar-te a l’ús de Website Custom Audiences de Facebook, tens la possibilitat de fer-ho a: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/.

Per a més informació sobre l’abast i finalitat de la recollida de les dades per part de Facebook i el seu posterior tractament, així com, per configurar la teva privacitat has d’acudir als següents enllaços: https://www.facebook.com/privacy/ explanation.

Pixel de seguiment de conversions de Facebook

Per a l’optimització de les campanyes publicitàries dels anuncis que es publiquen a Facebook, i amb finalitats estadístiques, s’usa el píxel de seguiment de conversions de Facebook Inc, 1601 s. Califòrnia Au, Palo Alto, CA 94304, que rastreja les accions dels usuaris després de fer clic en un anunci.

Les dades que s’obtenen a través d’aquest píxel són anònims i no fan referència a persones físiques identificades, ni s’emmagatzemen, ni es creen perfils amb les seves dades personals.

Aquestes dades poden ser emmagatzemats i tractats per Facebook, i aquest pot vincular aquestes dades amb el teu compte de Facebook i també utilitzar-los per a fins publicitaris propis d’acord amb la política d’ús de dades de Facebook que trobaràs a https: //www.facebook. com / about / privacy /, recentment actualitzada en https://www.facebook.com/about/privacy/update.

Pots fer possible a Facebook i als seus socis la inserció d’anuncis publicitaris dins i fora de Facebook, i per a aquests fins pot emmagatzemar una galeta al teu ordinador.

         Twitter ads

En www.qualitatis.es utilitzem Twitter Ads, la plataforma de publicitat de Twitter, que ens permet crear campanyes i anuncis. Al generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

● Lloc

● Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)

● Interessos (activitats, aficions, etc.)

● El que compren a internet i per altres canals

● etc.

Les dades obtingudes a través de Twitter Ads estan subjectes a aquesta política de privacitat des del moment en què l’usuari deixa les seves dades en el formulari d’aquesta web per unir-se a la butlleta de subscripcions. En cap cas s’utilitzarà la informació procedent de Twitter amb una finalitat diferent.

          LinkedIn Ads

En www.qualitatis.es utilitzem LinkedIn Ads, la plataforma de publicitat d LinkedIn que ens permet crear campanyes i anuncis. Al generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

● Lloc

● Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)

● Interessos (activitats, aficions, etc.)

● El que compren a internet i per altres canals

● etc.

Les dades obtingudes a través de LinkedIn Ads estan subjectes a aquesta política de privacitat des del moment en què l’usuari deixa les seves dades en el formulari d’aquesta web per unir-se a la butlleta de subscripcions. En cap cas s’utilitzarà la informació procedent de LinkedIn amb una finalitat diferent.

      Notificació i declaració de bretxes

Notificació de seguretat i declaració de bretxes

En Qualitatis Health, S.L. assumim mesures de seguretat adequades a el nivell de risc per protegir la informació personal contra pèrdua, ús indegut i accés no autoritzat, divulgació, alteració i destrucció, tenint en compte els riscos que comporta el processament i la naturalesa de la informació personal; no obstant això, si Qualitatis Health, SL, determina que les seves dades de serveis han estat malversats (fins i tot per un empleat de Qualitatis Health, SL, s’han vist exposats per una bretxa de seguretat o adquirits de forma incorrecta per un tercer, Qualitatis Health, SL t’informarà immediatament d’aquesta bretxa de seguretat, apropiació o adquisició indeguda.

      A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Moltes eines utilitzades en aquesta web per gestionar dades són contractades per tercers. Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, Qualitatis Health, S.L. comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Proveïdors de serveis externs (per exemple, serveis de processament de pagament, processament de comandes, anàlisi, gestió campanyes de màrqueting, gestió de llocs web, i distribució de correu electrònic i altres proveïdors de serveis similars) per tal que aquests puguin realitzar funcions comercials en nom de Qualitatis Health, SL

Poden accedir a aquesta web de forma ocasional l’empresa de desenvolupament i manteniment web, o la de hosting. Les mateixes tenen signat un contracte de prestació de serveis que els obliga a mantenir el mateix nivell de privacitat que s’aplica als tractaments realitzats en aquest web.

Qualsevol transferència internacional de dades derivada de la utilització d’eines o proveïdors de serveis, estarà adherida al conveni Privacy Shield, que garanteix que les empreses de programari americà compleixen les polítiques de protecció de dades europees en matèria de privacitat, secret i seguretat de les dades .

Concretament aquesta web utilitza les següents eines:

· Eina d’email màrqueting:

· Eina de facturació:

· Eines d’anàlisi

· Eina de xat en línia:

· Altres:

    Segmentació i elaboració de perfils

El registre de les dades personals aportades en el moment de subscripció, contacte, interacció amb el web i qualsevol altra dada facilitada durant la navegació, incloent-hi la informació subministrada per les galetes en relació als hàbits de navegació, serà utilitzada per tal de ser segmentats o categoritzats amb la finalitat d’aplicar-los a l’activitat relacionada amb la gestió d’administració general, informació, comercialització d’espais publicitaris, anàlisi de propostes sol·licitades pels usuaris / clients, estudi estadístic dels serveis i continguts utilitzats, gustos i preferències, i enquestes o formularis.

L’elaboració de perfils, mitjançant l’anàlisi de les teves decisions individuals automatitzades, consisteix en la utilització de les teves dades personals per a avaluar determinats aspectes personals, com preferències personals, interessos, comportament, ubicació, moviments i actituds. Sent la lògica aplicada per a l’obtenció d’aquests perfils la utilització de procediments estadístics i sent les conseqüències d’aquest tractament de les seves dades mitjançant la realització de perfils, l’enviament de comunicacions personalitzades del seu interès amb continguts relacionats amb els nostres productes i serveis.

La base legal per al tractament de les seves dades per als fins indicats i l’elaboració de decisions individuals automatitzades elaborant perfils, és el consentiment atorgat al marcar la casella anteriorment indicada.

      Enllaços d’afiliats i publicitat

En aquesta web s’ofereix a l’Usuari continguts patrocinats, anuncis i / o enllaços d’afiliats.

Entre els enllaços que et pots trobar, hi ha la possibilitat d’informar i de fer referència a productes i / o serveis i / o infoproductos de tercers. La informació que apareix en aquests enllaços d’afiliats o els anuncis inserits és facilitada pels propis anunciants, de manera que www.qualitatis.es no es fa responsable en cap cas d’inexactituds o errors que puguin contenir els anuncis, ni pot oferir garanties sobre l’experiència, integritat o responsabilitat dels anunciants, o la qualitat dels seus productes i / o serveis, encara que sempre es recomanaran aquells productes o serveis que www.qualitatis.es i el seu equip hagin provat.

A més, els anuncis romandran publicats al portal fins que siguin eliminats o suspesos per part de l’anunciant o de www.qualitatis.es, que lògicament no és responsable que, un cop donats de baixa en les seves bases de dades, els anuncis continuïn sent indexats en cercadors aliens a aquest portal.

Tot usuari ha de comprendre que qualsevol relació contractual o extracontractual entre l’Usuari i els anunciants, afiliats o terceres persones contactades a través d’aquesta web, s’entenen realitzats única i exclusivament entre l’usuari i l’anunciant i / o tercera persona. www.qualitatis.es únicament actua com a via o mitjà publicitari i, per tant, no té cap tipus de responsabilitat sobre els danys o perjudicis de qualsevol naturalesa ocasionats amb motiu de les seves negociacions, converses i / o relacions contractuals o extracontractuals amb els anunciants o terceres persones físiques o jurídiques contactades a través d’aquesta web.

       Secret i seguretat de les dades

www.qualitatis.es es compromet a l’ús i tractament de les dades personals de l’usuari, respectant la seva confidencialitat, d’acord amb la finalitat d’aquells; així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura; és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i l’usuari web, i en retroalimentació és totalment xifrada o encriptada.]

www.qualitatis.es no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet, ni, per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Qualitatis Health, S.L. s’ha d’assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per Qualitatis Health, S.L. per processar les dades de client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, a l’adonar-se Qualitatis Health, S.L. haurà de notificar al Client sense demores indegudes i ha de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui, o quan el client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a www.qualitatis.es, exonerant a Qualitatis Health, S.L. (Qualitatis), de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

     Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Qualitatis Health, S.L. (Qualitatis) en els termes que estableix aquesta Política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

   Canvis en la política de privacitat

Qualitatis Health, S.L. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt

Vols 10€ de descompte per a qualsevol dels nostres cursos?

Subscriu-te i t’ho enviarem per utilitzar a la teva propera compra.