Curs de manipulador d’aliments a Màlaga

Espanya és el país dels bars, compta amb més de 100 mil bars i cafeteries, segons dades d’un informe de Coca-Cola i la Federació Espanyola d’Hostaleria i Restauració. Per comunitats autònomes, Andalusia és una de les comunitats on hi ha més locals d’aquest tipus, ja que hi ha gairebé 55.000 llicències per a activitats de restauració i bars. Tenint en compte això, comptar amb un certificat per haver aprovat el curs de manipulador d’aliments a Màlaga pot ser de molta utilitat si vols buscar feina en aquest sector. Amb aquest carnet podràs desenvolupar-te en aquest tipus de negocis de forma segura i serà molt més senzill que et contractin.

La hostaleria, el principal motor de l’economia de Màlaga.

En aquesta ciutat andalusa, l’hostaleria és un referent en el procés de recuperació econòmica, ja que amb la creació de nous negocis es genera molta ocupació a la regió. És just en aquest punt on rau la importància que hi hagi personal qualificat per dur a terme les tasques relacionades amb aquest sector.

Curs de manipulador d'aliments a Màlaga.

 

No obstant això, la falta de professionals resulta un problema a la comunitat. De fet, molts hostalers comenten que no troben prou personal qualificat per atendre la demanda, de manera que moltes vegades s’han vist en la necessitat de tancar sales o de no poder atendre alguns en càrrecs. Per als negocis la qualitat és essencial i si no poden oferir-la, molts prefereixen no obrir els seus establiments.

 

No obstant això, a causa de la manca d’opcions, algunes vegades han hagut de recórrer a personal sense experiència o formació, però en la majoria dels casos no dóna resultat perquè molts ni tan sols tenen la disposició d’aprendre.

 

En aquest cas, comptar amb un certificat de manipulador d’aliments a Màlaga pot ser de gran ajuda tant per a qui busca l’ocupació com per als negocis. Amb això l’empresa pot entendre que realment la persona està interessada en treballar, ja que ha procurat formar-se en matèria de seguretat alimentària per compte propi.

Com fer un curs de manipulador d’aliments a Màlaga

Si vius a la província o hi vols viure i t’interessa fer un curs de manipulador d’aliments a Málaga per a formar-te en aquesta àrea pots fer-ho de forma ràpida i senzilla. Aquests cursos poden fer-los tant de forma presencial com online, i tots dos són igual de vàlids.

 

Per tant, si no tens temps de mobilitzar-te a un lloc per rebre la formació o no vols fer-ho, no et preocupis. Amb la modalitat online no necessites traslladar-te a cap lloc, ja que pots fer el curs des de la comoditat de casa teva, només et caldrà una connexió a internet.

 

El millor de tot és que encara que facis el curs de manipulador d’aliments a Màlaga, aquesta formació en seguretat alimentària tindrà validesa a tot Espanya. Això vol dir que al comptar amb aquesta certificació estaràs capacitat per treballar en el sector dels aliments en qualsevol bar, restaurant o cafeteria de país. A més de poder treballar en la indústria agroalimentària.

 

Si t’interessa la modalitat de curs en línia, una gran opció l’ofereix Qualitatis, ja que et brinda l’oportunitat de capacitar sense necessitat de sortir de casa. A l’realitzar aquest curs obtindràs tot el coneixement teòric i pràctic que necessites per garantir que pots manipular aliments de manera correcta i amb les pràctiques d’higiene necessàries tant dels menjars, com dels estris i equips utilitzats.

 

En un temps estimat de 5 hores podràs fer el curs de manipulador d’aliments a Màlaga i el millor de tot: a un preu realment assequible. Després d’aprovar el curs obtindràs de forma immediata el teu certificat digital i si ho vols imprès, en una setmana podràs tenir-lo a les mans.

Curs de manipulador d'aliments a Màlaga.

 

Si t’interessa treballar en el sector de l’hostaleria i la restauració, necessitaràs un certificat de manipulador d’aliments. Recorda que, si ho aconsegueixes, tindràs més oportunitats de trobar feina perquè els ocupadors sabran que realment estàs interessat en això.

 

A més, si optes per formar-te en Qualitatis, tens altres opcions interessants per millorar el teu currículum i trobar feina a Màlaga abans: com els packs formatius, amb ells pots obtenir el carnet de manipulador d’aliments juntament amb altres cursos que et seran d’utilitat, com són el d’al·lèrgens i/o el curs de processat segur d’aliments en restauració col·lectiva. Amb aquests cursos augmentaràs les teves possibilitats per treballar, són també online i s’obtenen igual que el curs de manipulador d’aliments que et comptàvem anteriorment.

 

Màlaga és una excel·lent ciutat per treballar en aquest sector, atès que és molt turística. I és que atrau visitants durant tot l’any i ofereix opcions per a tots els gustos. És un lloc que destaca per la seva cultura i la seva excel·lent gastronomia. A més, són famosos els bars de tapes, els clubs en el mar i molts altres locals per menjar i divertir tant de dia com de nit.

 

Si t’ha agradat aquesta entrada comparteix-la en les teves xarxes socials: Twitter, Facebook, LinkedIn o Instagram. En totes elles hi estem presents, per si vols estar al dia d’altres actualitzacions del nostres bloc o vols saber-ne més de l’actualitat. Segueix-nos a twitter, FacebookLinkedIn o Instagram. (fes clic a cadascuna d’elles i uneix-te).

FOTOS: Photo by Igor Ferreira on Unsplash y Photo by David Becker on Unsplash

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
Cupón descuento
Suscríbete a nuestra newsletter y obtén 10 euros de descuento para cualquiera de nuestros cursos totalmente gratis. ¡No te lo pierdas!
    SUSCRIBIR
    Estoy de acuerdo con los términos y condiciones