Notícies i events

Quan una retirada de producte alimentari afecta un al·lergen. Tot sobre el brot de Salmonella de Barry Callebaut.
En aquest bloc hem parlat en alguna ocasió d’ al·lèrgens, d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, de retirades de producte, de simulacres, i fins i tot de toxiinfeccions alimentàries. Hui analitzarem les conseqüències que té per a una marca líder en un

La inflació és ací: els restaurants estan pujant els preus. I tu també hi hauries d’estar pensant-t’ho.
La inflació és aquí. Puja tot, primeres matèries, combustibles, el gas, la llum. És matemàtica simple: la inflació condueix a costos més alts per als restaurants, per a bars, per a forns, cosa que alhora augmenta els preus per cobrir

Intervenim al programa “Tot anirà bé” de Ràdio Estel per parlar de clients borratxos.
Dilluns vam rebre un contacte que primerament ens va sorprendre, però que ens va semblar un repte. Des de l´emissora catalana Ràdio Estel ens demanaven participar al seu programa vespertí “Tot anirà bé” per parlar sobre com tractar amb clients borratxos. La
Qualitatis Health és la millor escola
Breu història
En Qualitatis portem treballant en l’àmbit de la seguretat alimentària i la qualitat des d’octubre de 2010. Som una companyia que va néixer amb ànim de créixer de la mà dels seus clients. Destaquem per la nostra proximitat, ens adaptem a tot tipus d’empreses, grans i petites, oferim solucions de tot tipus, que podreu conèixer millor a la nostra pàgina de serveis.