Curs de Gestió d'Al·lèrgens per a Restauració Col·lectiva i venda al detall

Vols poder informar als teus clients de manera adequada sobre al·lèrgens i alimentació segura? Si ets dels que treballeu a la venda a l’detall d’aliments o en restauració col·lectiva o hostaleria aquest és el teu curs.
Vols complir amb la normativa que exigeix Sanitat en matèria d’al·lèrgens? Aquest és el teu curs. En el curs online de gestió d’al·lèrgens tindràs la formació necessària per a la correcta gestió d’al·lèrgens per a Manipuladors d’aliments que et serà molt útil per a treballar de la millor manera possible.
Aprendràs també sobre el correcte disseny i gestió de les instal·lacions de qualsevol cuina, obrador o local on es processin aliments.

Objectiu:

L’objectiu d’aquest curs és aportar als alumnes el coneixement teòric i pràctic que capaciti el treballador de el sector de l’alimentació, manipulador d’aliments, per prestar la informació sobre els al·lèrgens que contenen els aliments, així com el gestionar la seva manipulació, ús i advertències a la població. Ja que d’això depèn la vida de les persones al·lèrgiques i intolerants.

Dirigit a:

Tots aquells treballadors que, per la seva activitat laboral, estan en contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i / o servei. El curs també s’adreça a totes aquelles persones interessades en ampliar els seus coneixements en la matèria: per interès personal en cuinar i processar els aliments d’una manera més segura o per qualsevol altre motiu.

Preu de la inscripció

21,99€
Al inscriure’t podràs aprofitar dels nostres descomptes per a subscriptors, per grups o per a estudiants i aturats.

Com s'obté el diploma de el curs de gestió d'al·lèrgens?

Realitzant i completant el curs. Després de completar el temari podràs examinar-te.

Un cop aprovis podràs descarregar el certificat de el curs de manipulació d’aliments d’alt risc.

Si optes per rebre el diploma en format físic, rebràs el certificat dies més tard a casa, a través de correu postal.

Continguts generals del curs:

El temari de el curs consta dels següents apartats:

 1. Introducció.
 2. Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
 3. Informació als consumidres.
 4. Control de matèries primeres i proveïdors
 5. Disseny de productes.
 6. Producció d’aliments
 7. Instal·lacions i equips
 8. Neteja i desinfecció
 9. Personal.
 10. Resum.

Durada del curs:

5 hores.

Temps per a la finalització de el curs:

90 dies des de la data d’inscripció.

Modalitat de realització de el curs:

Online.

Quin preu té el curs d'al·lèrgens?

21,99 euros.

El preu de el curs al nostre web, si et subscrius a la nostra newsletter, té un descompte de 10 euros !, i al realitzar la inscripció al curs podràs realitzar-lo per només 11,99 euros. Què et sembla que per menys de dotze euros puguis realitzar el curs d’al·lèrgens? A nosaltres ens sembla que és el curs més barat d’internet sobre al·lèrgens amb la millor qualitat i complint amb tota la normativa vigent. Així que forma’t en línia sobre gestió d’al·lèrgens a el millor preu només amb subscriure’t a la Newsletter.

A més, si estàs sense feina o estàs estudiant tenim descomptes millors per a tu. Perquè volem que treballar sigui més fàcil si et formes amb nosaltres.

Modalitat de pagament:

El pagament del curs es 100% segur, mitjançant la nostra passarel·la de pagament connectada a la nostra entitat bancària (Bankinter), transferència o PayPal.

Existeixen descomptes per al curs d'al·lèrgens?

Tenim diferents tipus descomptes per a col·lectius:

 • Descompte de per a subscriptors. Aconsegueix les millors ofertes llista de correu i rebràs al teu correu electrònic un descompte de 10 euros.
 • Descomptes per a grups, a partir de 2 inscripcions. Pots consultar els descomptes en aquesta mateixa pàgina, seleccionant el nombre d’alumnes a inscriure. Quants més sigueu, més gran serà el descompte.
 • Descomptes per a estudiants. Si ets estudiant també tens el teu descompte. Sempre que et subscriguis a la nostra newsletter podràs aconseguir un descompte: 12 euros de descompte per poder realitzar el curs d’al·lèrgens online per 9,99 euros. Menys de 10 euros! Només has de contactar amb nosaltres si vols beneficiar-te d’ell i fer-nos arribar un document acreditatiu.
 • Descomptes per a aturats. En Qualitatis volem contribuir a que trobis treball en el sector de l’alimentació. Per als aturats també disposem de descomptes especials per a realitzar el curs de gestió d’al·lèrgens 100% online. Si és el cas, també cal que acreditin (enviant justificant per correu electrònic) la seva situació. En aquest cas el descompte és el mateix que per als estudiants: 12 euros, i podràs realitzar el curs per 9,99 euros i així estar format per treballar en el sector de la venda a l’detall d’aliments i la restauració. Volem fer-te més fàcil la tasca de trobar feina. Per aconseguir el descompte has de presentar la documentació que acrediti que estàs inscrit al servei públic d’ocupació i enviar-lo contanctant amb nosaltres.
 • Descomptes per realitzar més d’un curs per a manipulació d’aliments.Si ets dels que t’apassiona formar-te posa’t en contacte amb nosaltres, tenim descomptes especials per realitzar més d’un curs. Envia’ns un mail i us enviarem la vostra codi.

Realitza el curs amb totes les garanties.

Som un centre de formación per a manipuladors d’aliments ubicat a Pego, Alacant, a menys de 100 km. de València.

Amb el codi de verificació dels nostres títols, els ocupadors (empreses que et contractin) podran comprovar l’autenticitat de l’certificat posant-se en contacte amb nosaltres. Troba feina amb totes les garanties, contracta als teus treballadors amb totes les garanties per a treballar en el sector de la manipulació d’aliments.

En quins llocs és vàlid el curs d'al·lèrgens online?

El certificat del curs d’al·lèrgens emès per qualitatis té validesa a tot l’estat espanyol, així com en països de parla hispana. Com el nostre curs també està disponible en català, també et serveix per a aquelles zones catalanoparlants, amb total garantia.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt

Vols 10€ de descompte per a qualsevol dels nostres cursos?

Subscriu-te i t’ho enviarem per utilitzar a la teva propera compra.