Programa de formació total Alt risc, restauració col·lectiva y al·lèrgens.

En aquest curs pots realitzar tres cursos necessaris per treballar en la restauració col·lectiva o en la venda a l’detall (o a l’detall d’aliments): El curs de manipulador d’aliments d’alt risc, també conegut com a carnet de manipulador d’aliments d’alt risc . Amb un curs de formació sobre la gestió d’al·lèrgens i informació a el consumidor per complir amb tota la normativa en matèria d’informació a l’consumidor sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i els aliments que poden causar-les. I, a més, un curs de restauració col·lectiva per tenir la formació anual necessària coberta i saber com treballar en una cuina de la millor manera. El preu d’aquests 3 cursos per separat és de 66,97 euros, amb aquesta modalitat estalviaràs 22,98 euros. El podràs realitzar només per 43,99 euros si esculls l’opció online

Vols treballar en una cuina, en un menjador escolar, atens un comerç minorista que es dedica a la venda d’aliments de qualsevol tipus? Aquí tens el curs total. Tres cursos en un: Curs / Carnet de Manipulador aliments d’alt risc + Curs Gestió Al·lèrgens en Restauració Col·lectiva i venda a l’detall + Curs de Restauració Col·lectiva: Processament d’Aliments Assegurances.

Aquest és el teu curs si…

 • Necessites realitzar el curs de manipulador d’aliments d’alt risc i a més has de realitzar la formació específica sobre al·lèrgens.
 • Estàs interessat en fer una formació sobre processat segur d’aliments.
  Treballes en hostaleria o en restauració col·lectiva.
 • Vols poder informar als teus clients de manera adequada sobre al·lèrgens i alimentació segura.

Si treballes en la manipulació d’aliments, ja sigui en la venda a l’detall d’aliments o en restauració col·lectiva, hostaleria o altres, aquest és el teu curs.

Vols complir amb la normativa que exigeix ​​Sanitat tant en matèria d’al·lèrgens i com complint l’obligació de tenir el curs o “carnet” de manipulador d’aliments? Estàs davant la formació online perfecta. Tres cursos online en un únic programa formatiu: curs de manipulació d’aliments d’alt risc, un curs de restauració col·lectiva i processat segur d’aliments que t’ensenya tots els secrets per treballar bé i complir amb les normes, i un curs online d’al·lèrgens . Amb una oferta combinada que millora el preu per separat.

Tot sense eixir de casa o de l’oficina, tot a l’hora. Tindràs la formació necessària per a la correcta gestió d’al·lèrgens per a Manipuladors d’aliments així com el Carnet de manipulador d’aliments necessari per treballar en qualsevol empresa de el sector agroalimentari, un dels que més llocs de treball genera en qualsevol país. Tens dubtes? Ací et responem a elles:

Objectiu:

I, com a extra, en aquest curs s’ofereix una completa formació sobre restauració col·lectiva i processat segur d’aliments.

 

Dirigit a:

Tots aquells treballadors que, per la seva activitat laboral, estan en contacte directe amb els aliments, siguin al·lèrgens o no, durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i / o servei.

Pack formatiu total. MAAR+al·lèrgens+restauració col·lectiva Inscriu-te ací.

Quin preu té aquest pack formatiu?

Si realitzes els 3 cursos junts, sense descomptes, per separat, el seu preu serà de 63,97. Amb aquest pack, només per contractar el pack formatiu l’estalvi ja és de 22.98 euros: 43,99.

Com s’obté el Certificat d’aquest curs de manipulador d’alt risc, restauració col·lectiva i al·lèrgens?

Realitzant i completant el curs carnet de manipulador d’aliments i el curs d’al·lèrgens de manera online o de manera presencial.

Quan hagis llegit el temari de el curs realitza el test. Una vegada aproves podràs descarregar el certificat del pack formatiu online.

Si esculls l’opció “Rebre el certificat en format físic”, dies més tard rebràs el diploma acreditatiu a casa per correu postal si així ho desitja.

Continguts generals del curs:

 

Quins punts es tracten en el pack formatiu manipulador d’aliments d’alt risc i al·lèrgens?

Els punts principals del temari de el curs de manipulador d’aliments d’alt risc són els següents:

1. Principis generals.

2. La contaminació dels aliments.

3. Requisits d’higiene bàsics de l’manipulador d’aliments.

4. Locals i dependències.

5. Sistema d’autocontrol.

6. Nocions bàsiques de seguretat alimentària per a la restauració col·lectiva.

7. Formació especial manipuladors d’aliments d’alt risc.

 

El mòdul corresponent a el curs d’al·lèrgens consta dels següents punts:

  • 1. Introducció.
  • 2. Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
  • 3. Informació als consumidors
  • 4. Control de matèries primeres i proveïdors,
  • 5. Disseny de productes.
  • 6. Producció d’aliments,
  • 7. Instal·lacions i equips.
  • 8. Neteja i desinfecció.
  • 9. Personal.
  • 10. Resum.

Durada:

15 hores.

Temps per a finalitzar el curs:

90 dies des de la data d’inscripció.

Modalitat de realització del curs:

Online.

Modalitat de pagament:

Existeixen descomptes per a aquest programa formatiu?

Tenim diferents tipus de descomptes segons les necessitats:

 

 • Descompte per a subscriptors.

  El preu de el curs al nostre web, si et subscrius a la nostra newsletter, té un descompte, de 10 euros!, i al realitzar la inscripció a el curs podràs realitzar aquests tres cursos per només 33,99 euros. Què et sembla tenir un descompte així per realitzar el curs d’al·lèrgens, restauració col·lectiva i el de manipulador d’aliments tot en un? Ja teníem els dos cursos, al·lèrgens i manipulador d’aliments a el preu més barat d’Internet, amb totes les garanties i amb la millor qualitat. Així que forma’t omline sobre gestió d’al·lèrgens i aconsegueix el carnet de manipulador d’aliments d’alt risc de manera online a el millor preu només amb inscriure’t a la Newsletter.

  Suposant que estiguessis subscrit/a a la nostra newsletter podries fer els cursos per separat per 36,97 euros, que tampoc està gens malament. Doncs bé, amb aquest pack obtindràs els tres cursos per menys preu encara, 33,99 euros pel curs d’al·lèrgens i el de manipulador d’aliments.

  Què suposa estar subscrit a la nostra newsletter? Una cosa simple, molt de tant en tant rebràs un mail amb novetats, cursos, promocions i descomptes. Però no som tan pesats com Nespresso, Amazon o Zara. Per exemple, el 2018 només vam realitzar dos enviaments de correu electrònic. Així de senzill, i amb total llibertat per donar-te de baixa si et canses de rebre les nostres ofertes o notícies.

  Hi ha més encara, no et vagis, tenim alternatives si no et vols subscriure a la nostra newsletter, però també si estàs sense feina o estàs estudiant tenim descomptes majors per a tu. Perquè volem que treballar sigui més fàcil si et formes amb nosaltres. Atent al que ve a continuació:
 • Descompte per inscriure a diversos alumnes.

  Si no et vols subscriure a la nostra newsletter o no estàs a l’atur o estudiant també pots obtenir descomptes per nombre d’alumnes inscrits. Com és lògic, a major nombre d’alumnes inscrits més descompte. Introdueix el nombre d’alumnes a l’realitzar la inscripció i veuràs com el descompte s’incrementa:

  • De 2 a 4 alumnes el 10% de descompte,
  • Més de 4 alumnes el 25% de descompte,
  • Si sou més de deu poseu-vos en contacte amb nosaltres.
 • Descomptes per a estudiants.

  Com aconseguir el descompte per a estudiants d’aquest pack formatiu?

  Molt senzill. Subscriu-te a la newsletter i envia’ns un e-mail a cursos (arroba) qualitatis.es amb un justificant de la matrícula el curs actual del teu col·legi, institut o Universitat indicant quin curs o programa formatiu vols realitzar i t’enviarem un codi de descompte exclusiu per a estudiants. Amb ell la inscripció a les tres formacions online serà la més barata possible: 33 euros.
 • Descomptes per a aturats.

  Per als aturats també disposem de descomptes especials per a realitzar el curs de gestió d’al·lèrgens i el carnet de manipulador d’aliments d’alt risc en línia. Si estàs a l’atur, també cal que acreditis (enviant justificant per correu electrònic) de la teva situació. En aquest cas el descompte és el mateix que per als estudiants. Així que també poden realitzar el programa formatiu amb el curs de manipulador d’aliments d’alt risc, processat segur d’aliments i el d’al·lèrgens per 33 euros i així estar format per treballar en el sector de la venda a l’detall d’aliments i la restauració . Volem ajudar-te a trobar feina, sols has de contactar amb nosaltres.

Realitza el curs amb totes les garanties

Som centre de formació per a manipuladors d’aliments ubicat a Pego, a Alacant, a menys de 100 km. de València.

Si optes pel certificat en format físic, tindràs un codi de verificació únic. Amb el codi de verificació dels nostres títols, els ocupadors (empreses que et contractin) podran comprovar l’autenticitat del certificat posant-se en contacte amb nosaltres. Troba feina amb totes les garanties, contrata als teus treballadors amb totes les garanties per treballar en el sector de la manipulació d’aliments.

Inscriure’s ara

En quins llocs és vàlid el carnet de manipulador d’aliments online i els altres dos cursos?

El certificat del curs de manipulador d’aliments, també conegut com a carnet de manipulador d’aliments, emès per Qualitatis té validesa a tot l’estat espanyol, així com en països de parla hispana. Com el nostre curs també està disponible en català, també et serveix per a aquelles zones catalanoparlants, amb total garantia.

Inscriure’s ara
Cistella de la compra
Desplaça cap amunt

Vols 10€ de descompte per a qualsevol dels nostres cursos?

Subscriu-te i t’ho enviarem per utilitzar a la teva propera compra.