Curs per a l'obtenció del carnet de manipulador d'aliments d'alt risc.

El sector de l’alimentació és un dels que més llocs de treball ofereix. Si necessites obtenir el carnet de manipulador d’aliments estàs al web perfecta: t’oferim el curs de manipulador d’aliments d’alt risc  online, sense eixir de casa, 100% a través del nostre web. Si et subscrius a la nostra newsletter tindràs 10 euros de descompte directe i podràs realitzar el curs per 4,99 euros.

El curs per obtenir el carnet de manipulador d’aliments d’alt risc és un dels requisits imprescindibles per treballar en molts sectors de l’alimentació. És probable que si necessites obtenir el diploma que t’acrediti com a manipulador d’aliments t’hagis preguntat on fer el curs de manipulador d’aliments d’alt risc on line. Ens alegra dir-te que estàs en el lloc adequat. Des d’aquesta web podràs informar-te sobre els nostres cursos de manipulació d’alimentos gratis. Som una empresa que imparteix cursos de manipulació d’aliments vàlids a tot l’Estat espanyol.

¿Qué es un manipulador d'aliments d'alt risc?

La definició de manipulador d’aliments d’alt risc és la d’aquells operaris o manipuladors d’aliments que mantenen contacte directe amb els aliments que no pateixen un tractament posterior, abans d’arribar al consumidor, també són aquelles persones que intervenen en l’elaboració d’aliments. Exemples: cuiners, ajudants de cuina, cambrers que elaboren pinxos, personal que treballa en un obrador de pastisseries, etc. En general, parlem de treballadors de l’alimentació que es dediquen a la manipulació d’aliments d’alt risc: elaborar i / o preparar productes alimentaris o que treballen en el servei de menjars.

Si aquest no és el teu cas, pot ser necessites el carnet de manipulador d’aliments bàsic, que pots cursar també des del nostre web.

Preu de la inscripció:

14,99€

Al inscriure’t, podràs aprofitar els descomptes per a grups o per a estudiants i aturats.

Inscriure’s

Com s'obté el carnet de manipulador d'aliments d'alt risc?

Realitzant i completant el curs carnet de manipulador d’aliments d’alt risc online o de manera presencial.

Quan hagis llegit el temari del curs de manipulador d’aliments d’alt risc realitza el test de manipulador d’aliments. Un cop aprovis podràs descarregar el certificat del curs de manipulació d’aliments d’alt risc. Dies més tard rebràs el carnet de manipulador d’aliments d’alt risc a casa per correu postal. Rebràs el diploma curs de manipulació d’aliments gratis a casa teva, a tot color i amb certificat d’autenticitat.. el curso de manipulación de alimentos?

Amb Qualitatis  pots fer el curs de manipulador d’aliments de tres maneres:

En què consisteix el curs de manipulació d'aliments d'alt risc?

El curset de manipulador d’aliments d’alt risc capacita un treballador per participar en les tasques de manipulació d’aliments. El nostre temari de manipulador d’aliments s’adapta a les exigències recollides en la legislació manipulador d’aliments: Directiva 2006/123/CE relativa als serveis en el mercat interior, i Reial Decret 109/2010, de 5 de febrer (BOE 19/02/2010), pel qual es modifiquen una sèrie de disposicions i en particular la disposició derogatòria única, que va derogar expressament el Reial Decret 202/2000, de 11 de febrer, pel qual s’estableixen les normes relatives als manipuladors d’aliments.

La nosstra formació s’adapta als requisits establerts per l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN) del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i està adaptada a l’entorn APPCC (HACCP) tal i como recull el reglament UE 852/2004.

Els punts principals del temari del curs de manipulador d’aliments d’alt risc són els següents:

 1. Principis generals.
 2. La contaminació dels aliments. Al·lèrgens.
 3. Requisits d’higiene bàsics del manipulador d’aliments.
 4. Locals i dependències.
 5. Sistema d’autocontrol: Anàlisi de perills i punts de control crític: APPCC (HACCP)
 6. Característiques particulars d’alguns grups sectorials.
 7. Formació especial manipuladors d’aliments d’alt risc.

En quin format es realitza el curs manipulació d'aliments d'alt risc?

Com hem comentat anteriorment, t’oferim tres possibilitats diferents per realitzar el curs:

 • 100% online,sense paper. Pots fer el curset de manipulador d’aliments d’alt risc seguint les nostres diapositives Power Point o mitjançant el text, en format pdf. Mitjançant aquesta modalitat també faràs l’examen del curs de manipulació d’aliments per internet des de la nostra plataforma de formació.
 • Online però rebent el curs en format paper al teu domicili. Si estàs a l’estat espanyol pots escollir l’opció de rebre el curs en format paper. Així rebràs el curs de manipulació d’aliments virtual en paper a casa teva. Quan ho hagis completat podràs optar per realitzar l’examen a través del nostre web completant el qüestionari de manipulador d’aliments (rebràs accés de la mateixa manera que si haguessis realitzat el curs en línia) o en format paper (hauràs d’enviar-nos l’examen curs per correu postal ).
 • Presencial:pots contactar amb nosaltres perquè impartim el curs de manera presencial, bé en les nostres instal·lacions, o bé ens podem desplaçar a la teva empresa per impartir-hi la formació als teus treballadors.

Per a quins sectors és vàlid el curs de manipulador d'aliments d'alt risc?

El Certificat de manipulador d’aliments d’alt risc és vàlid per a tots els sectors i et permetrà manipular tot tipus d’aliments, inclòs aquells que es consideren d’Alt Risc. Si per necessitats del sector en què treballes o vas a treballar, vols formació més específica, pots consultar en la nostra oferta de cursos per Carnets de manipulador d’aliments més específics o posar-te en contacte amb nosaltres perquè ens adaptem a les teves necessitats. Però tranquil, el carnet de manipulació d’alt risc és vàlid també per a tots aquests sectors.

Realitza el curs amb totes les garanties.

Som un centre de formación per a manipuladors d’aliments ubicat a Pego, en Alacant, a menys de 100 km. de València.

El pagament del curs és 100% segur, mitjançant la nostra passarel·la de pagament connectada a la nostra entitat bancària, transferència o PayPal.

Contactant amb nosaltres, els ocupadors (empreses que et contractin) podran comprovar l’autenticitat del certificat. Troba feina amb totes les garanties, contracta als teus treballadors amb totes les garanties per a treballar en el sector de la manipulació d’aliments.

Quin preu té el curs de manipulador d'aliments d'alt risc?

14,99 euros. Encara que et pots beneficiar dels nostres descomptes i realitzar el curs per menys de 5 euros si et subscrius a la nostra newsletter. Suscribete a la llista de correu i rebràs, en el moment un descompte de 10 euros per realitzar el curs. Podràs obtenir el carnet de manipulador d’aliments per 4,99 euros!

Existeixen descomptes per al curs de manipulador d'aliments d'alt risc?

Tenim distints tipus de descomptes per a colectius:

 • Descompte de llançament per a subscriptors. Aconsegueix les millors ofertes llista de correu i rebràs al teu correu electrònic un descompte de 10 euros.
 • Descomptes per a grups, a partir de 2 inscripcions. Pots consultar els descomptes en aquesta mateixa pàgina, seleccionant el nombre d’alumnes a inscriure. Quants més sigueu, més gran serà el descompte.
 • Descomptes per a estudiants que vulguin realitzar el curs per manipulador d’aliments d’alt risc. Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te de un descompte de fins al 74% un document acreditatiu.
 • Descomptes per a aturats. En Qualitatis queremos contribuir a que encuentres trabajo en el sector de la alimentación. Por ello te ofrecemos hasta un 74% de descuento presentando documentación que acredite que estás inscrito en el servicio público de empleo. El precio de tu curso de manipulador de alimentos será de 4 euros, sólo tienes que contactar con nosotros.
 • Descomptes per realitzar més d’un curs per a manipulació d’aliments. Si ets dels que t’apassiona formar-te posa’t en contacte amb nosaltres, tenim descomptes especials per realitzar més d’un curs. Envia’ns un mail i us enviarem la vostra codi.

Està inclòs el diploma?

Sí, pots descarregar el diploma, està inclòs en el preu del curs. En el moment de la finalització del curs on line podràs descarregar el teu certificat de manipulador d’aliments. Però a més, el pots rebre a l’adreça que ens indiquis per correu postal per una petita quantitat addicional.

Quant de temps trigo a obtenir el carnet de manipulador d'aliments d'alt risc?

Depèn de la rapidesa amb què siguis. Però en pocs minuts, si ets capaç d’entendre tots els conceptes a la primera, podràs realitzar l’examen, aprovar i obtenir el teu títol de manipulador d’aliments d’alt risc.

En quins idiomes puc realitzar el curs?

Com una empresa de capital 100% valencià no volem renunciar a les nostres arrels. Pots fer el curset i el qüestionari de manipulador d’aliments d’alt risc en línia en castellà, espanyol, i també realitzar curs de manipulació d’aliments per internet en línia gratuïts en valencià català.

En aquesta entrada del nostre blog pots trobar totes les respostes a les preguntes més freqüents dels nostres alumnes participants en els cursos de manipulació d’aliments.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt

Vols 10€ de descompte per a qualsevol dels nostres cursos?

Subscriu-te i t’ho enviarem per utilitzar a la teva propera compra.