Curs de manipulador d'aliments bàsic i al·lèrgens. Pack formatiu online.

Necessites realitzar el curs de manipulador d’aliments bàsic i, a més, has de realitzar la formació sobre al·lèrgens? Treballes en hostaleria? Vols poder informar als teus clients de manera adequada sobre al·lèrgens i alimentació segura?

Si treballes en la manipulació d’aliments, ja sigui en la venda a l’detall d’aliments o en restauració col·lectiva, hostaleria o altres, aquest és el teu curs.

Vols complir amb la normativa que exigeix ​​Sanitat tant en matèria d’al·lèrgens i com complint l’obligació de tenir el curs o “carnet” de manipulador d’aliments? Estàs davant la formació online perfecta. Dos cursos en línia en un únic programa formatiu: curs eonline de manipulació d’aliments bàsic i curs online d’al·lèrgens.

Tot sense sortir de casa o de l’oficina, tot d’una vegada. Tindràs la formació necessària per a la correcta gestió d’al·lèrgens per a Manipuladors d’aliments així com el Carnet de manipulador d’aliments necessari per treballar en qualsevol empresa de el sector agroalimentari, un dels que més llocs de treball genera en qualsevol país. Tens dubtes? Aquí et responem a elles:

Amb aquest pack formatiu en línia podràs obtenir carnet de manipulador d’aliments bàsic en línia i un curs d’al·lèrgens per complir amb la legislació a l’respecte. Capacita’t per a la manipulació d’aliments sense sortir de casa i a preus molt econòmics.

Objectiu:

L’objectiu d’aquest curs és aportar als alumnes el coneixement teòric i pràctic que capaciti el manipulador d’aliments per a desenvolupar unes correctes pràctiques d’higiene i manipulació d’aliments, així com el manteniment òptim d’una higiene personal, i higiene correcta d’estris i equips .

A més, l’alumne tindrà els coneixements necessaris per treballar amb ingredients al·lèrgens i poder informar a les persones al·lèrgiques o intolerants.

Dirigit a:

Tots aquells treballadors que, per la seva activitat laboral, estan en contacte directe amb els aliments, siguin al·lèrgens o no, durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i/o servei.

El curs també s’adreça a totes aquelles persones interessades en ampliar els seus coneixements en la matèria: per interès personal en cuinar i processar els aliments d’una manera més segura o per tenir familiars o persones properes que pateixen al·lèrgies o intoleràncies.

Curs de manipulador d'aliments i al·lèrgens

Quin preu té aquest pack formatiu?

El preu d’ambdós cursos és de 25,99 euros.

Encara que et recomanem que segueixis llegint i prestis molta atenció a la nostra secció “descomptes”, hi ha descomptes a l’abast de qualsevol. Però si no et vols subscriure a la nostra newsletter, no ets estudiant o no estàs a l’atur el preu final per a aquests dos cursos és el comentat: 25,99 euros. Això sí, et recomanem que avancis en la lectura perquè els descomptes estan a l’abast de qualsevol.

Com s'obté el Certificat d'aquest curs de manipulador d'aliments bàsic i al·lèrgens?

Realitzant i completant el curs carnet de manipulador d’aliments i el curs d’al·lèrgens de manera online o de manera presencial.

Quan hagis llegit el temari de el curs realitza el test. Un cop aprovis podràs descarregar el certificat de l’pack formatiu en línia.

Si esculls l’opció “Rebre el certificat en format físic”, dies més tard rebràs el diploma acreditatiu a casa per correu postal si així ho desitja.

Continguts generals del curs:

El curs de manipulador d’aliments bàsic capacita un treballador per participar en les tasques de manipulació d’aliments. El nostre temari de manipulador d’aliments s’adapta a les exigències recollides en la legislació manipulador d’aliments: Directiva 2006/123/CE relativa als serveis en el mercat interior, i Reial Decret 109/2010, de 5 de febrer (BOE 19/02/2010), pel qual es modifiquen una sèrie de disposicions i en particular la disposició derogatòria única, que va derogar expressament el Reial Decret 202/2000, de 11 de febrer, pel qual s’estableixen les normes relatives als manipuladors d’aliments.

La nostra formació s’adapta als requisits establerts per la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) del Ministeri de Sanitat, Servicios Sociales e Igualdad i està adaptada a l’entorn APPCC (HACCP) tal i com recull el reglament UE 852/2004.

Quins punts es tracten en el pack formatiu manipulador d'aliments bàsic i al·lèrgens?

Els punts principals del temari de el curs de manipulador d’aliments bàsic són els següents:

1. Principis generals.

2. La contaminació dels aliments.

3. Requisits d’higiene bàsics de l’manipulador d’aliments.

4. Locals i dependències.

5. Sistema d’autocontrol.

6. Nocions bàsiques de seguretat alimentària per a la restauració col·lectiva.

7. Al·lèrgens. Nocions bàsiques.

 

El mòdul corresponent a el curs d’al·lèrgens consta dels següents punts:

 1. Introducció.
 2. Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
 3. Informació als consumidors
 4. Control de matèries primeres i proveïdors,
 5. Disseny de productes.
 6. Producció d’aliments,
 7. Instal·lacions i equips.
 8. Neteja i desinfecció.
 9. Personal.
 10. Resum.
 

Durada:

10,5 hores.

Temps per a finalitzar el curs:

90 dies des de la data d’inscripció.

Modalitat de realització del curs:

Online.

Modalitat de pagament:

El pagament del curs es 100% segur, a través de la nostra pasarel·la de pagament conectada a la nostra entitat bancària (Bankinter), transferència o PayPal.

Existeixen descomptes per a aquest programa formatiu?

Tenim diferents tipus de descomptes segons les necessitats:

 • Descompte per a suscriptors. 

  El preu de el curs al nostre web, si et subscrius a la nostra newsletter, té un descompte, de 10 euros !, i al realitzar la inscripció a el curs podràs realitzar-lo per només 15,99 euros. Què et sembla tenir un descompte de 39% per realitzar el curs d’al·lèrgens i el de manipulador d’aliments tot en un? Ja teníem els dos cursos, al·lèrgens i manipulador d’aliments a el preu més barat Internet, amb totes les garanties i amb la millor qualitat. Així que forma’t online sobre gestió d’al·lèrgens i aconsegueix el carnet de manipulador d’aliments online al millor preu, i amb formació específica sobre al·lèrgens només per inscriure’t a la Newsletter.

  Suposant que estiguessis subscrit/a a la nostra newsletter podries fer els cursos per separat per 16,98 euros, que tampoc està gens malament. Doncs bé, amb aquest pack obtindràs els dos cursos per menys preu encara, 15,99 euros pel curs d’al·lèrgens i el de manipulador d’aliments.

  Què suposa estar subscrit a la nostra newsletter? Molt senzill, molt de tant en tant rebràs un mail amb novetats, cursos, promocions i descomptes. Però no som tan pesats com Nespresso, Amazon o Zara. Per exemple, el 2018 només vam realitzar dos enviaments de correu electrònic. Així de senzill, i amb total llibertat per donar-te de baixa si et canses de rebre les nostres ofertes o notícies.

  Hi ha més encara, no te’n vagis, si estàs sense feina o estàs estudiant tenim descomptes majors per a tu. Perquè volem que treballar sigui més fàcil si et formes amb nosaltres. Atent al que ve a continuació.

 • Descompte per inscriure a diversos alumnes.

  Si no et vols subscriure a la nostra newsletter o no estàs a l’atur o estudiant també pots obtenir descomptes per nombre d’alumnes inscrits. Com és lògic, a major nombre d’alumnes inscrits més descompte. Introdueix el nombre d’alumnes a l’realitzar la inscripció i veuràs com el descompte s’incrementa:

  • De 2 a 4 alumnes el 10% de descompte,
  • Més de 4 alumnes el 25% de descompte,
  • Si sou més de deu poseu-vos en contacte amb nosaltres.
 • Descomptes per a estudiants per carnet de manipulador d’aliments i curs al·lèrgens en línia.

  Si ets estudiant també tens el teu descompte. Sempre que et subscriguis a la nostra newsletter podràs aconseguir un descompte, el millor de tots els que oferim. Pots obtenir el carnet de manipulador d’aliments i la formació sobre al·lèrgens necessària per treballar en la indústria alimentària per 15 euros. Ni més ni menys que 22,99 euros de descompte per poder realitzar els dos cursos, curs d’al·lèrgens online + carnet de manipulador d’aliments, per 15 euros.

  Cóm aconseguir el desccompte per a estudiants del curs d’al·lèrgens online?

  Molt senzill. Subscriu-te a la newsletter i envia’ns un e-mail a cursos (arroba) qualitatis.es amb un justificant de la matrícula el curs actual del teu col·legi, institut o Universitat indicant quin curs o programa formatiu vols realitzar i t’enviarem un codi de descompte exclusiu per a estudiants. Amb ell la inscripció a les dues formacions online serà la més barata possible: 15 euros.

 • Desomptes per a aturats.

  Per als aturats també disposem de descomptes especials per a realitzar el curs de gestió d’al·lèrgens i el carnet de manipulador d’aliments 100% en línia. Si és el cas, també cal que acreditin (enviant justificant per correu electrònic) la seva situació. En aquest cas el descompte és el mateix que per als estudiants. Així que també poden realitzar el programa formatiu amb el curs de manipulador d’aliments i el d’al·lèrgens per 15 euros i així estar format per treballar en el sector de la venda al detall d’aliments i la restauració. Volem ajudar-te a trobar feina, sols tens que contactar amb nosaltres.

Realitza el curs amb totes les garanties

Som centre de formació per a manipuladors d’aliments ubicat a Pego, a Alacant, a menys de 100 km. de València.

Si optes pel certificat en format físic, tindràs un codi de verificació únic. Amb el codi de verificació dels nostres títols, els ocupadors (empreses que et contractin) podran comprovar l’autenticitat del certificat posant-se en contacte amb nosaltres. Troba feina amb totes les garanties, contrata als teus treballadors amb totes les garanties per treballar en el sector de la manipulació d’aliments.

En quins llocs es vàlid aques curs?

El certificat de el curs de manipulador d’aliments, també conegut com a carnet de manipulador d’aliments, emès per Qualitatis té validesa a tot l’estat espanyol, així com en països que parlen castellà. Com el nostre curs també està disponible en català, també et serveix per a aquelles zones catalanoparlants, amb total garantia.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt

Vols 10€ de descompte per a qualsevol dels nostres cursos?

Subscriu-te i t’ho enviarem per utilitzar a la teva propera compra.