Curs de Restauració Col·lectiva: Processat d'Aliments Segurs.

Curs dirigit a treballadors de la indústria agroalimentària que treballen processant aliments, com ara cuiners en la restauració col·lectiva, restaurants, hotels, col·lectivitats, menjadors escolars. Un curs que complementa a la perfecció la formació contínua que ha de rebre qualsevol manipulador d’aliments dins del marc del pla formació i control de manipuladors, dins dels prerequisits operatius i el sistema APPCC (HACCP). En aquest curs no només es formarà l’alumne en bones pràctiques d’higiene, sinó també en el correcte disseny i gestió de les instal·lacions de qualsevol cuina o local on es processin aliments.

Curs de Restauració Col·lectiva. Processat d'aliments segurs

Preu de la inscripció
29,99€

En inscriure’t podràs aprofitar dels nostres descomptes per grup o per a estudiants i aturats.

Nom del curs:

Curs de Restauració Col·lectiva: Processat segur d’Aliments.

Preu.

29,99 euros, sense aplicar descomptes (veure secció descomptes).

Descomptes.

En Qualitatis som molt conscients de la importància d’ajudar a tots els manipuladors d’aliments i als empresaris de l’hostaleria i el sector agroalimentari a què estiguin formats adequadament i compleixin amb les exigències legals en matèria de formació contínua. Per això, oferim diferents tipus de descomptes:

  1. Tots els subscriptors de la Newsletter de Qualitatis Health gaudeixen d’un descompte de 10 euros per realitzar els nostres cursos. El codi d’aquest descompte és diferent, però està igualment disponible. Quan has obert aquesta pàgina t’ha saltat una finestra, si et subscrius en aquest moment et arribarà al correu un e-mail que et expliqui com aprofitar-lo i realitzar el curs amb 10 euros de descompte.
  2. A més, en Qualitatis estem obstinats a ajudar a estudiants i gent en situació d’atur. Aquests col·lectius poden realitzar aquest curs de Processament segur d’aliments en restauració col·lectiva des de 8 euros. Si pertanys a algun d’aquests dos col·lectius posa’t en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar un document escanejat que acrediti la teva situació, et farem arribar el descompte de 21,99 euros, has llegit bé, un descompte de més del 70% per a ajudar-te a trobar feina en el sector de l’alimentació.
  3. Tenim també descomptes per a grups, introdueix el nombre d’alumnes que estàs interessat en inscriure i veuràs que el preu per alumne millora substancialment si inscrius a més gent. Ens és igual que siguin amics, companys de feina, familiars, etc.

Com aconseguir el codi de descompte per a subscriptors?

Hauràs notat que t’ha saltat una finestra pop-up d’aquestes que semblen molestes. Aquesta finestra és el nostre oferiment perquè et subscriguis a la nostra newsletter. Així que si t’interessa fer el curs al millor preu recarrega aquesta pàgina o visita la pàgina del bloc en què parlem del curs de Restauració Col·lectiva i Processat d’Aliments Segur. Allí et tornarà a botar la finestra pop-up perquè et puguis subscriure a la nostra newsletter i gaudir del millor preu.

En què modalitats es pot realitzar aquest curs?

  • El curs es pot realitzar en el format que prefiereixis:

    • Online. De manera que et matricules, realitzes el curs, t’examines i obtens el teu certificat a l’instant. Si ho prefereixes també pots rebre el curs en format físic a casa teva.
    • En format paper, t’enviarem la documentació a casa perquè te la estudies al teu ritme. També pots rebre el títol en format físic, fins i tot realitzar el curs en format físic.
    • Presencial. Si vols que els nostres professionals imparteixin a les nostres instal·lacions, o en les instal·lacions de la teva empresa, aquest curs posa’t en contacte amb nosaltres.

Com em puc examinar del curs de restauració col·lectiva?

Pots examinar-bé en format físic i enviar-nos l’examen per correu postal o realitzar l’examen 100% online, coneixent els teus resultats al moment.

Informació sobre compra, enviaments, certificats, temps, etc.

Com puc pagar el curs de processat segur d'aliments en restauració col·lectiva?

Com sempre, pots pagar els teus cursos amb targeta de crèdit, transferència bancària o PayPal.

Vull rebre el temari o el títol en format físic, què he de fer? Quant tardarà ? Com arribarà?

El títol o el temari es pot rebre en format físic sempre que en fer la inscripció al mateix seleccions aquesta opció. El títol o el temari t’arribaran per correu postal (tingues en compte que els temps aquí ja no depenen de nosaltres).

Quant de temps tardaré en rebre el curs?

El curs es realitza 100% al teu ritme, tu manes i depèn de tu acabar-ho en un parell d’hores o en setmanes si vols anar al teu ritme.

A qui va dirigit el curs de processament segur d'aliments en restauració col·lectiva?

El present curs presenta un temari molt ambiciós i complet que forma al manipulador d’aliments que treballa en el processat i cuina d’aliments en col·lectivitats i restauració col·lectiva. Es tracta d’un curs complementari al curs online per obtenir el carnet de manipulador d’aliments.

Per a quina feina em capacita el curs de Restauració col·lectiva i processat segur d'aliments?

El presente curso te capacita para trabajar en colectividades. Es un plus a la formación mínima que debe recibir cualquier trabajador de la industria agroalimentaria (el carnet de manipulador de alimentos). Es un curso que capacita al trabajador para trabajar en restauración colectiva, para el manejo higiénico de alimentos en colectividades, restaurantes, bares, cocinas de hoteles o comedores escolares, hospitales, etc.

Es un curso complementario que puede ser ideal para cumplir con la formación anual que se debe recoger en el plan de formación y control de manipuladores, dentro de los planes de Requisitos Previos de Higiene y Trazailidad del sistema APPCC (o HACCP en inglés).

On és vàlid el títol del curs de restauració col·lectiva?

En qualsevol país en què es parli espanyol o català. És un curs amb un temari ampli i universal.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt

Vols 10€ de descompte per a qualsevol dels nostres cursos?

Subscriu-te i t’ho enviarem per utilitzar a la teva propera compra.