Curs per obtenir el carnet de manipulador d'aliments bàsic

Curs per obtenir el carnet de manipulador d’aliments bàsic online, a preus imbatibles. Capacita’t per a la manipulació d’aliments sense sortir de casa i a preus molt econòmics.

Objetiu:

L’objectiu del present curs és aportar als alumnes el coneixement teòric i pràctic que capaciti al manipulador d’aliments per a desenvolupar unes correctes pràctiques d’higiene i manipulació d’aliments, així com el manteniment òptim d’una higiene personal, i higiene correcta d’estris i equips .

Dirigit a:

Tots aquells treballadors que, per la seva activitat laboral, estan en contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i/o servei. El curs també s’adreça a totes aquelles persones interessades en ampliar els seus coneixements en la matèria: per interès personal en cuinar i processar els aliments d’una manera més segura o per qualsevol altre motiu.

Preu per cada inscripció
14,99€
En inscriure’t podràs aprofitar dels nostres descomptes per grup o per a estudiants i aturats.

Com s'obté el carnet de manipulador d'aliments bàsic?

Realitzant i completant el curs carnet de manipulador d’aliments bàsic online o de manera presencial.

Quan hagis llegit el temari del curs de manipulador d’aliments d’alt risc realitza el test de manipulador d’aliments. Un cop aprovis podràs descarregar el certificat del curs de manipulació d’aliments bàsic. Si tries l’opció de rebre el certificat també en format físic, dies més tard rebràs el carnet de manipulador d’aliments d’alt risc a casa per correu postal si així ho desitjes. Rebràs el diploma curs de manipulació d’aliments a casa teva, a tot color i plastificat, perquè no es desbarate.

Continguts generals del curs:

El curs de manipulador d’aliments bàsic capacita un treballador per participar en les tasques de manipulació d’aliments. El nostre temari de manipulador d’aliments s’adapta a les exigències recollides en la legislació manipulador d’aliments: Directiva 2006/123/CE relativa als serveis en el mercat interior, i Reial Decret 109/2010, de 5 de febrer (BOE 19/02/2010), pel qual es modifiquen una sèrie de disposicions i en particular la disposició derogatòria única, que va derogar expressament el Reial Decret 202/2000, de 11 de febrer, pel qual s’estableixen les normes relatives als manipuladors d’aliments.

La nostra formació s’adapta a los requisitos establerts per l’‘Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN) del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials e Igualtat i está adaptada a l’entorn APPCC (HACCP) tal i como recull el reglament UE 852/2004.

Temari del curs de manipulador d’aliments bàsic.

Els punts principals del temari del curs de manipulador d’aliments d’alt risc són els següents:

 1. Introducció.
 2. Principis generals.
 3. La contaminació dels aliments. Al·lèrgens.
 4. Requisits d’higiene bàsics del manipulador d’aliments.
 5. Locals i dependències.
 6. Sistema d’autocontrol.
 7. Característiques particulars d’alguns grups sectorials de manipuladors.

Durada del curs de manipulador d'aliments::

5 hores.

Temps per a la finalització del curs des de l'inscripció:

90 dies des de la data d’inscripció.

Modalitat de realització del curs:

Online.

Quin preu té el curs de manipulador d'aliments bàsic?

14,99 euros. Encara que et pots beneficiar dels nostres descomptes i realitzar el curs per menys de 5 euros si et subscrius a la nostra newsletter. Suscribete a la llista de correu i rebràs, en el moment un descompte de 10 euros per realitzar el curs. Podràs obtenir el carnet de manipulador d’aliments per 4,99 euros!

Modalitat de pagament:

El pagament del curs eé 100% segur, mitjançant la nostra passarel·la de pagament connectada a la nostra entitat bancària (Bankinter), transferència o PayPal.

Existeixen descomptes per al curs de manipulador d'aliments d'alt risc?

Tenim distints tipus descomptes per a colectius:

 • Descompte de per a subscriptors. Aconsegueix les millors ofertes llista de correu i rebràs al teu correu electrònic un descompte de 10 euros. Podràs obtenir el Carnet de manipulador d’aliments a un preu imbatible, el més baix del mercat: 4,99 euros!
 • Descomptes per a grups, a partir de 2 inscripcions. Pots consultar els descomptes en aquesta mateixa pàgina, seleccionant el nombre d’alumnes a inscriure. Quants més sigueu, més gran serà el descompte.
 • Descomptes per a estudiants que vulguin realitzar el curs per manipulador d’aliments bàsic. Posa’t en contacte amb nosaltres si vols beneficiar-te i realitzar el curs per 4 euros. Només ens has de fer arribar un document acreditatiu de la teva situació d’estudiant.
 • Descomptes per aturats. En Qualitatis volem contribuir a que trobis treball en el sector de l’alimentació. Per això t’oferim un 50% de descompte presentant documentació que acrediti que estàs inscrit al servei públic d’ocupació. El preu del teu curs de manipulador d’aliments serà de 9,99 euros, només has de contactar amb nosaltres.
 • Descomptes per realitzar més d’un curs per a manipulació d’aliments.Si ets dels que t’apassiona formar-te posa’t en contacte amb nosaltres, tenim descomptes especials per realitzar més d’un curs. Envia’ns un mail i t’enviarem el codi.

Realitza el curs amb totes les garanties.

Somos un centre de formació per a manipuladors d’aliments ubicat a Pego, en la provincia d’Alacant, a menys de 100 km. de València.

Contactant amb nosaltres, els ocupadors (empreses que et contractin) podran comprovar l’autenticitat del certificat. Troba feina amb totes les garanties, contracta als teus treballadors amb totes les garanties per a treballar en el sector de la manipulació d’aliments.

En quins llocs és vàlid el carnet de manipulador d'aliments online?

El certificat del curs de manipulador d’aliments, també conegut com a carnet de manipulador d’aliments, emès per Qualitatis té validesa a tot l’estat espanyol, així com en països de parla hispana. Com el nostre curs també està disponible en català, també et serveix per a aquelles zones catalanoparlants, amb total garantia.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt

Vols 10€ de descompte per a qualsevol dels nostres cursos?

Subscriu-te i t’ho enviarem per utilitzar a la teva propera compra.