Intervenim al programa “Tot anirà bé” de Ràdio Estel per parlar de clients borratxos.

Dilluns vam rebre un contacte que primerament ens va sorprendre, però que ens va semblar un repte. Des de l´emissora catalana Ràdio Estel ens demanaven participar al seu programa vespertí “Tot anirà bé” per parlar sobre com tractar amb clients borratxos.

Ràdio Estel Barcelona

La causa? La nostra entrada de 2017 titulada Com tractar amb un client borratxo, i no morir a l’intent. Resulta que és l’entrada millor posicionada a google per parlar d’aquest tema, per això els periodistes radiofònics es van posar en contacte amb nosaltres.

Com tractar amb un client borratxo ens va fer intervindre en "Tot anirà bé" de Ràdio Estel.

El programa és una tertúlia divertida on s’aborden diferents temàtiques sempre des d’un punt de vista entretingut i divertit.

Ahir, 30 de març de 2022, el programa que condueix Toni Marín va explicar, a la franja horària de les 17:00 a les 18:00, “la tertúlia de clients” amb Lídia, una wedding planner, Javier, un taxista, i amb Gerard, propietari d´un restaurant a Barcelona. La convidada va ser Inma Vives, portaveu del sindicat policial SAP-FEPOL i Mosso d’Esquadra.

La intervenció la podeu escoltar a partir del minut 38, és en català, l’idioma del programa, però segur que ho enteneu tot si no sou catalanoparlants. Són uns 5 minuts de durada i esperem haver estat correctes.

Com a empresa humil i propera, estem molt agraïts per loportunitat. Va ser un plaer col·laborar amb la gent de Ràdio Estel i comprovar que els nostres textos són útils per a la població.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt

Vols 10€ de descompte per a qualsevol dels nostres cursos?

Subscriu-te i t’ho enviarem per utilitzar a la teva propera compra.