Aprovar el curs de manipulador d’aliments de manera urgent: Aquesta és la tècnica més efectiva.

Quan es tracta d’aliments i la seva preparació s’han de prendre diverses precaucions, ja que són elements delicats que a més es contaminen fàcilment. Per això, tota persona que a nivell laboral tinga contacte directe amb els aliments, siga per preparar-los per al consum, envasar-los, emmagatzemar-los, transportar-los, vendre’ls o subministrar ha d’estar certificat com a manipulador d’aliments. Si encara no comptes amb ell, t’incorpores a el mercat laboral en breu i necessites aprovar el curs de manipulador d’aliments de manera urgent, aquesta és la tècnica més avançada per aconseguir-ho.

A més, comptar amb el Carnet de manipulador d’aliments és un requisit indispensable per treballar en el sector alimentari a la Unió Europea. D’aquesta manera, es garanteix que els aliments es manipulen de la manera correcta, evitant la seva contaminació i altres problemes que podrien derivar de no tenir una correcta formació en aquest àmbit.

Photo by Brooke Cagle on Unsplash

Per fortuna, complir amb la normativa pot ser més senzill del que penses. Si necessites aprovar el curs de manipulador d’aliments urgent, en la nostra web podràs aconseguir-ho. I es que en Qualitatis podràs capacitar en la manipulació d’aliments sense ni tan sols sortir de casa i a un preu molt assequible.

Al realitzar aquesta formació comptaràs amb els coneixements tant teòrics com pràctics per desenvolupar les adequades pràctiques d’higiene, des del manteniment d’una correcta higiene personal fins a la higiene d’estris i equips de treball.

Pasos per a inscriure’t en el curs de manipulador d’aliments.

Si vols aprovar el curs de manipulador d’aliments de manera urgent, en uns pocs passos podràs inscriure’t al nostre curs per començar la teva formació el més aviat possible. El millor de tot és que la seva durada estimada és de només 5 hores, així que en un dia podràs aconseguir el teu carnet. Inclús en molt menys tems si ets mol ràpid.

1.    Tria el curs ‘Carnet de Manipulador d’aliments.

Accedeix a la secció Cursos online i escull el curs que necessitis: manipulador d’aliments bàsic o alt risc. Un cop registrat en el sistema i connectat amb el teu usuari podràs seleccionar el curs de manipulador d’aliments. En aquest apartat podràs consultar tota la informació sobre el curs en qüestió: els seus objectius, enfocament, continguts generals, entre altres coses.

2. Selecciona l’opció “Inscriu-te”

Per inscriure’t hauràs de seleccionar el botó ‘Inscriure’. Allà hauràs de seleccionar el nombre d’alumnes (si són diversos) i les seves dades. Després, a la següent pestanya hauràs d’introduir les dades de facturació (no importa si són diferents als de l’alumne inscrit) i posteriorment, prémer següent per col·locar les dades d’enviament, això en cas que hagis seleccionat l’opció de rebre material imprès.

 3. Completa les dades de registre.

Per inscriure’t hauràs de seleccionar el botó ‘Inscriure’. Allà hauràs de seleccionar el nombre d’alumnes (si són diversos) i les seves dades. Després, a la següent pestanya hauràs d’introduir les dades de facturació (no importa si són diferents als de l’alumne inscrit) i posteriorment, prémer següent per col·locar les dades d’enviament, això en cas que hagis seleccionat l’opció de rebre material imprès.

4.    Tria el mètode de pagament.

En aquest punt, ja estaràs a només un pas de completar la teva inscripció. Comptes amb tres modalitats de pagament perquè puguis triar la que millor s’adapti a les teves necessitats. Pots optar per pagar mitjançant la nostra passarel·la de pagament segur de Bankinter, per transferència bancària o per PayPal. A més, pots aconseguir descomptes si et subscrius a la nostra newsletter, si t’inscrius en grup, si ets estudiant o estàs aturat, entre altres opcions. Després de fer la teva pagament rebràs un correu confirmant la inscripció.

Com aprovar el curs de manipulador d’aliments urgent.

Un cop inscrit correctament, podràs començar el curs de manipulador d’aliments. Per a això hauràs d’accedir a l’àrea d’alumne en el sistema i allà podràs trobar el temari de el curs en format PDF/ text i fins i tot en format presentació de PowerPoint. Podràs descarregar els apunts per imprimir-los o per repassar les lliçons des del dispositiu que vulguis les vegades que ho necessitis.

Si tens dubtes, t’ajudem a resoldre’ls. Oferim un temps mitjà de resposta inferior a les 24 hores en dies laborables. El que vol dir que en poc temps respondrem a les teves inquietuds perquè continuïs amb el teu aprenentatge. Una vegada que hagis llegit i estudiat el material podràs realitzar l’examen per aprovar el curs.

Pots fer-ho quan vulguis i tindràs dues oportunitats per aprovar per aquells casos en què, per algun motiu, l’alumne suspengui el primer. Si vols aprovar el curs de manipulador d’aliments urgent, el més probable és que facis el curs en poc temps, així com l’examen. No obstant això, has de saber que comptes amb 90 dies des de la data d’inscripció per finalitzar el curs (extensible per motius justificables si parles prèviament amb nosaltres).

Aconsegueix el teu certificat de Manipulador d’aliments.

Aconseguir aprovar el curs de manipulador d’aliments urgent és molt senzill. Un cop realitzat l’examen i després de la seva aprovació, podràs descarregar el certificat per imprimir-lo. Aquest apareixerà en una àrea privada de la pàgina web a la qual només tindràs accés amb el teu usuari i contrasenya. A més, si esculls l’opció per rebre el certificat en format físic, uns dies després, rebràs a casa teva el diploma en format físic que t’acredita com Manipulador d’aliments.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Shopping Cart
Scroll to Top
Cupón descuento
Suscríbete a nuestra newsletter y obtén 10 euros de descuento para cualquiera de nuestros cursos totalmente gratis. ¡No te lo pierdas!
    SUSCRIBIR
    Estoy de acuerdo con los términos y condiciones