5 idees per triomfar si treballes de cambrer utilitzant les teves habilitats.

A l’entrada de hui vos proposem 5 idees per triomfar si treballes de cambrer. Pots treballar de cambrer amb els cursos de manipulador d’aliments online que t’oferim.

Hi ha un munt d’estereotips que suren al voltant de la feina de cambrer. Segur que coneixes més d’un cas en què un amic teu ha compaginat el seu treball de cambrer amb els seus estudis, altres són bartenders o bàrman per vocació i com a única dedicació laboral, o simplement hi ha gent que treballa a temporades a l’hostaleria.5 idees per triomfar treballant com a cambrer

De vegades parlem d’actors fora dels escenaris tot esperant la seva gran oportunitat, estudiants universitaris que poden utilitzar els consells dels seus clients per pagar la matrícula anual dels seus estudis. En molts casos, el cambrer és un confident que escolta els clients amb cors trencats explicar les seves històries lacrimògenes. En l’altra part de la balança, de vegades ser cambrer suposa ser l’ànima de la festa i la gent que tothom vol arribar a conèixer. Per a alguns, treballar en una cocteleria és un bitllet a la diversió i la popularitat, però el que molts no s’adonen és que també pot obrir les portes a una carrera reeixida. Els vells estereotips estan rebent puntades a mesura que evoluciona la indústria i sorgeixen nous llocs de treball. Hui en dia, aconseguir el carnet de manipulador d’aliments on line amb Qualitatis Health pot ser el primer pas per a moltes opcions de carrera emocionant i / o divertida.

En aquesta entrada hem tractat de mostrar la quantitat d’oportunitats que s’obren des de la barra d’un bar per llançar la teva carrera a la fama:

  1. Converteix-te en consultor: Si sempre estàs a l’última a la moda de la cervesa o domines algun nou còctel, i saps com generar més negoci, llavors és possible que vulguis utilitzar la teva experiència i coneixements com a cambrer per convertir-te en un consultor de bars, llocs de copes, cocteleries. En lloc d’abocar begudes darrere de la barra d’un bar, els consultors treballen a curt termini amb restaurants i bars en potència que necessiten una mica de renovació per crear o donar-li una volta a les seves cartes de begudes, còctels especials, temps d’arrencada del servei. És una excel·lent manera de compartir la teva passió i coneixement mentre que poses el teu propi segell en molts dels establiments que neixen o creixen.
  2. Treballa com a promotor de marca: Si ets lleial al teu vodka favorit. Saps quin és el millor tipus de ginebra i ets dels que els dius a tots que prompte van a escoltar sobre la nova marca de rom que acaben de descobrir… Deixa de donar-li a tot publicitat de forma gratuïta i converteix-te en un promotor de marca per una empresa de licors. Fes-te càrrec de comercialitzar productes específics, els promotors de la marca visiten bars i restaurants, treballen amb els distribuïdors, i donen formacions educatives amb l’esperança d’aconseguir introduir els seus productes en els menús o en les cartes.
  3. Converteix-te en un expert en vi o cervesa: Ets capaç de diferenciar els sabors terrosos, a roure o afruitats subtils en una copa de vi? Com es pren una cervesa per degustar els salts en lloc de sotragueig cap avall? Cicerones i sommeliers són coneixedors dels paladars altament capacitats i una meticulosa atenció a la selecció i el servei de cervesa o vi. Aquests experts van començar obtenint el seu carnet de manipulador d’aliments bàsic i, després d’anys d’educació i formació i certificacions especialitzades, es van convertir en experts per treballar en restaurants d’alt nivell on seleccionen els vins o cerveses, begudes per maridar amb els aliments i proporcionen a els hostes una experiència única en el seu tipus.
  4. Obre el teu propi negoci: El que comença amb el carnet de manipulador d’aliments en línia podria encendre una passió empresarial. Evidentment, necessites molt talent empresarial a mida que saps més sobre receptes de còctels, però poques coses porten tant orgull com el funcionament del teu propi negoci. Cambrers, amb anys d’experiència de primera mà que serveixen begudes, amb experiència de primera mà en el que els clients estan buscant, tant en aliments i begudes i en on van a obtenir-los, es llancen al món emprenedor i acaben fundant el seu negoci d’èxit .
  5. Competeix pel títol de Campió del Món de cambrer: ¿Barreges les millors beguda de la ciutat i al mateix temps col·loques l’ampolla movent com si d’un espectacle es tractés i fossis el Tom Cruise dels còctels? És possible que tinguis el que es necessita per convertir-te en un campió mundial de cocteleria. Cada any l’Associació Internacional de Bartenders (International Bartenters Association) organitza un concurs on centenars d’experts en mescles competeixen en moltes i molt diverses categories que inclouen millor còctel abans del sopar, còctel de moda i, per descomptat, toc dramàtic. Imagina portar-te a casa algun d’aquests premis i pots presumir de ser el Guanyador Absolut i Campió del Món. Però, si el concurs resulta ser massa rígid, les receptes de begudes i habilitats professionals que es desenvolupen en la seva recerca de la glòria segur que generen negoci addicional i habilitats grans.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top
Cupón descuento
Suscríbete a nuestra newsletter y obtén 10 euros de descuento para cualquiera de nuestros cursos totalmente gratis. ¡No te lo pierdas!
    SUSCRIBIR
    Estoy de acuerdo con los términos y condiciones