manipu

Carnet de manipulador d’aliments per Internet: 5 motius pels quals fer el curs online.

Un manipulador d’aliments és una persona que té contacte directe amb els aliments, tant en l’àmbit domèstic com en el laboral. Això passa perquè es dedica a realitzar tasques relacionades amb la preparació, elaboració, envasat, emmagatzematge, venda, distribució o subministrament d’aquests aliments. A causa de la importància d’aquesta tasca per a la salut de les persones, és essencial que els que es dediquen a aquestes activitats compten amb una formació adequada en matèria de seguretat alimentària. Per això, hui parlarem de motius pels quals treure el carnet de manipulador d’aliments per internet.

manipu
Photo by stem.T4L on Unsplash

El títol de manipulador d’aliments s’aconsegueix realitzant un curs de manipulació d’aliments, en el qual s’emet un certificat que garanteix que una persona ha rebut una formació adequada pel que fa a normes d’higiene i bones pràctiques per a la correcta manipulació d’aliments.

Aquesta certificació es pot obtenir en diferents centres de formació, ja sigui de forma presencial o online. En Qualitatis, per exemple, podràs obtenir el teu carnet de manipulador d’aliments en línia de forma senzilla i oficial, ja que el curs està elaborat d’acord a les normes que estableix la Unió Europea i segons el sol·licitat pels controls sanitaris.

Avantatges de realitzar una formació online.

Al realitzar el curs online de manipulador d’aliments comptaràs amb el coneixement bàsic necessari per treballar en el sector alimentari i hostaler. D’aquesta manera podràs complir amb els requisits mínims per garantir que la teva feina sigui el millor.

No hi ha diferències entre rebre la formació de forma presencial o online, ja que les dues modalitats compten amb la mateixa validesa. Els coneixements que s’imparteixen són els mateixos, així com la prova: un examen, de manera que el certificat també és el mateix en els dos casos. A més, en el cas de Qualitatis, l’equip de professionals que atén dubtes les resol telefònicament o via correu electrònic i queden resoltes en menys de 24 hores si es tracta d’un dia laborable. No obstant això, treure el carnet de manipulador d’aliments en línia ofereix avantatges addicionals.

Descobreix per què hauries realitzar el curs de manipulador d’aliments de manera online.

1. És ràpid.

El temps és considerat com l’actiu més valuós que tenim. Per això, res millor que apostar per opcions que ens permetin emprar-lo de manera més eficient. Si tries treure’t el carnet de manipulador d’aliments en línia estalviaràs molt de temps, ja que t’evitaràs desplaçaments.

Podràs fer-ho des de la comoditat de casa teva o des del treball, en el moment que vulguis i tinguis disponible, sense haver de ajustar-te a horaris rígids que interfereixin amb les teves activitats diàries. A més, la seva durada estimada és de tot just 5 hores, però la majoria dels nostres alumnes el completa i aprova l’examen en menys temps. En el format online aprens al teu ritme.

2.      És molt fàcil de fer.

Ací no hi ha complicacions. I és que a més de poder fer el curs en el moment que vulguis, rebre la formació és senzilla. La informació sempre està disponible de manera online i després inscriure’t podràs accedir a l’àrea privada de l’alumne on trobaràs tot el temari de el curs en diversos formats.

Realitzar el curs per obtenir carnet de manipulador d’aliments per internet et permetrà revisar el material en línia o descarregar-lo per imprimir-lo i repassar-on vulguis. Tan sols necessitaràs les teves claus d’accés.

3.      No és costós.

Una altra de les grans avantatges de treure el carnet de manipulador d’aliments en línia té a veure amb la inversió. El seu cost sol ser més baix que el dels cursos presencials. En Qualitatis, per exemple, per menys de 15 euros podràs obtenir aquesta certificació.

A més, pots beneficiar-te d’alguns dels nostres descomptes si et converteixes en un subscriptor, si fas el curs en grup (més de 2 alumnes), o si ets estudiant o estàs a l’atur, entre d’altres opcions.

  1. Tindràs el teu certificat immediatament

Una vegada que hagis realitzat i aprovat l’examen, podràs descarregar el certificat que garanteix que has rebut la formació adequada per a la correcta manipulació d’aliments. Així que de manera immediata tindràs la teva acreditació en format pdf.

També pots sol·licitar que t’arribe el certificat en format físic, el qual podràs obtenir en tan sols una setmana rebent per correu postal.

  1. Millora el teu currículum.

Trobar feina mai ha estat una tasca especialment senzilla. Però si comptes amb un currículum complet que et permeti destacar de la resta dels competidors, tindràs més oportunitats.

Al treure’t el carnet de manipulador d’aliments per Internet en poc temps i de forma senzilla podràs tenir aquesta certificació tan important per a les empreses alimentàries. Fins i tot encara que no tinguis planejat canviar de feina o de sector, mai està de més tenir-lo.

Treure el carnet de manipulador d’aliments en línia és la millor forma d’obtenir la teva certificació de forma ràpida, fàcil i barata. Així podràs tenir més oportunitats de trobar la feina que busques, a el temps que compleixes amb la normativa pel que fa a la formació adequada per a la seguretat alimentària.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Shopping Cart
Scroll to Top
Cupón descuento
Suscríbete a nuestra newsletter y obtén 10 euros de descuento para cualquiera de nuestros cursos totalmente gratis. ¡No te lo pierdas!
    SUSCRIBIR
    Estoy de acuerdo con los términos y condiciones