Curso manipulación alimentos Barcelona

Manipulador d’aliments a Barcelona. Com aconseguir-ho?

Hui t’expliquem tot sobre el carnet o curs de manipulador d’aliments a Barcelona. Per què? Doncs mira, a Catalunya, segons les dades de l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat), hi havia a 2016 49.485 empreses dedicades a l’hostaleria que empraven a gairebé 240000 personas. Te sembla que aquest sector no genera llocs de treball? Si estàs buscant feina, estàs treballant, o vas a començar a treballar, al sector de l’hostaleria, l’alimentació, l’agricultura, o qualsevol empresa del sector agroalimentari necessites realitzar el carnet de manipulador d’aliments.

Curso manipulador de alimentos Barcelona
Photo by Daniel Corneschi on Unsplash

Et sembla que aquest sector no genera llocs de treball? Si estàs buscant feina, estàs treballant, o vas a començar a treballar, al sector de l’hostaleria, l’alimentació, l’agricultura, o qualsevol empresa del sector agroalimentari necessites realitzar el carnet de manipulador d’aliments. Barcelona és una ciutat enorme i meravellosa amb centenars d’establiments on se serveixen o venen menjars, amb una gran tradició gastronòmica i també industrial, ja que compta amb empreses que es dediquen a l’elaboració o distribució d’aliments. Et anem a explicar com realitzar el curs de manipulador d’aliments a Barcelona perquè tinguis el conegut com “Carnet de manipulador d’aliments” i et contractin i treballis amb totes les garanties a la ciutat comtal.

Per descomptat, el que et anem a explicar sobre Barcelona ciutat és aplicable a tota Catalunya ia la província de Barcelona, per si vius en algun dels pobles o ciutats d’aquestes zones o vols treballar-hi. No et preocupis que no et quedarà cap dubte sobre el carnet de manipulador d’aliments. Però si fos així sempre pots contactar amb nosaltres. Anem, si et sembla, a respondre a les preguntes sobre el certificat o carnet de manipulador d’aliments a Barcelona:

Quina normativa regula els cursos de Manipulador d’aliments a Barcelona?

El 19 de febrer de 2010 es va publicar el Reial Decret 109/2010, de 5 de febrer, pel qual es modifiquen diversos reials decrets en matèria sanitària per a la seva adaptació a la Llei 17/2009, de 23 de novembre, sobre el lliure accés a les activitats de serveis i el seu exercici; i a la Llei 25/2009, de 22 de desembre, de modificació de diverses lleis per a la seva adaptació a la Llei 17/2009, de 23 de novembre, sobre el lliure accés a les activitats de serveis i el seu exercici. Aquesta norma deroga expressament el Reial Decret 202/2000, de 11 de febrer, pel qual s’estableixen les normes relatives als manipuladors d’aliments. És aquella norma que, entre altres coses, només reservava a entitats que apareixien en un llistat de la Conselleria competent en matèria de seguretat alimentària a impartir cursos. Doncs bé, aquesta normativa, juntament amb el Reglament (CE) n ° 852/2004 del Parlament Europeu i del Consell, de 29 d’abril de 2004, relatiu a la higiene dels productes alimentaris, que és “la mare del corder” en matèria de Seguretat alimentària, són els dos elements normatius que regulen la formació i la capacitació dels treballadors a través de la formació obligatòria coneguda com “Carnet de manipulador d’aliments”, tant a Barcelona com a Catalunya, com a tota la Unió Europea.

Quines institucions regulen i vigilen la formació del Manipulador d’aliments a Barcelona?

Tal com hem comentat en el punt anterior, la formació de manipuladors d’aliments a Barcelona està regulada la normativa és estatal, a través de la transposició de la normativa europea. Les institucions que s’encarreguen de vigilar que els manipuladors d’aliments de Barcelona compleixin amb l’exigència de tenir el carnet de manipulador d’aliments a Barcelona és, a nivell local:

A nivell de tot Catalunya, la Generalitat de Catalunya compta amb:

A més, des de fora de Catalunya, i a nivell estatal, la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN), depenent del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Tot això en el marc de la Unió Europea, on la Comissió Europea sol ser qui marca la política i els requisits que ha de complir qualsevol hostaler o qualsevol empresa del sector agroalimentari. I ho sol fer seguint les directrius que marca l’Autoritat europea de seguretat alimentària, en anglès European Food Safety Authority (EFSA).

En quins idiomes puc realitzar el curs de manipulador d’aliments a Barcelona?

Pots fer el curs i obtenir el carnet de manipulador d’aliments a la ciutat de Barcelona en qualsevol de les dues llengües oficials de Catalunya: tant en castellà com en català. En aquesta entrada del nostre blog ja t’expliquem com aconseguir el carnet de manipulador d’aliments estudiant a catalán.

Quin preu té el Carnet de manipulador d’aliments?

El preu depèn d’on ho fas. Si ho fas des de la secció cursos de la nostra web podràs realitzar des de 4 euros, impostos a part, si compleixes els requisits per accedir a aquest preu (aturats o estudiants), si no és així per poc més podràs accedir al curs de manipulador d’aliments, tenim el preu més competitiu d’internet.

Com aconseguir el carnet de Manipulador d’aliments en Barcelona.

Si vols obtenir el carnet de manipulador d’aliments a Barcelona, o per treballar a Catalunya, estàs al web adequada. Només has de visitar la nostra secció cursos i escollir quina opció és la que més s’adequa a les teves necessitats. Allà t’informarem de tot: preus, modalitats de pagament, com realitzar-ho, quan i on.

Manipulador d'aliments a Barcelona. Com aconseguir-ho?

Això sí, ja t’anticipe que vas a poder aconseguir realitzar el curs de manipulació d’aliments online i amb totes les garanties. És a dir, no venem cursos dubtosos en els que només pagues si aproves i si no aproves no, et semblaria seriós que fos així en qualsevol estament com un institut o una universitat? Doncs bé, amb nosaltres el certificat és totalment legal en tot el territori, vàlid i homologat d’acord amb la legislació en vigor que t’hem comentat anteriormente. Realitzant la formació a través del web, quan aprovis podràs descarregar en un pdf el certificat del teu títol o, com és conegut, “carnet de manipulador d’aliments”, que no només et capacita per treballar a Barcelona oa Catalunya, sinó que és vàlid a tot l’Estat espanyol. Tens també l’opció d’enviament del certificat a domicili amb un petit cost addicional per cobrir les despeses d’impressió i enviament. T’arribarà un diploma plastificat i en color. Si tinguessis qualsevol contratemps i perds o es fa malbé el teu títol, sempre podràs accedir-hi a través del nostre web.

Llavors, puc obtenir el carnet de manipulació d’aliments a Barcelona sense sortir de casa o des de l’oficina?

Sí. Tranquil·lament, o des del teu oficina, des del treball, des de casa. T’inscrius i pots escollir diverses opcions:

  1. 100% online. T’inscrius i tot el procés, lectura del curs, descàrrega del material, examen i descàrrega del certificat. Al preu més competitiu del mercat. Això sí, pots escollir rebre el certificat o carnet de manipulador d’aliments a casa teva, només has de seleccionar aquesta opció a l’inscriure’t al curso.
  2. Part online i part presencial: Pots inscriure’t online, però entenem que vulguis el temari en format físic, tria aquesta opció i el rebràs a l’adreça que indiquis en uns dies. Podràs realitzar l’examen i rebre el títol a casa teva o descarregar en línia. Tu tries les opcions, libre.
  3. Presencial. Si vols fer el curs de manera presencial o gestiones a una empresa amb molts treballadors posa’t en contacte amb nosaltres i tractarem el tema si és lluny de les nostres instal·lacions.

És el curs per a manipuladors d’aliments l’únic curs que teniu?

No. Tenim cursos sobre al·lèrgens, restauració col·lectiva, processat segur, i vénen molts més en camí. Et convidem a que passis per la secció cursos de la nostra web (tenim packs formatius al millor preu). Aún em queden dubtes sobre el curs de manipulació d’aliments.

On puc saber més?

Visita la secció FAQs sigles en anglès de (freqüent asked questions), és a dir, preguntes més freqüents. Si després de visitar-la encara et queden dubtes posa’t en contacte amb nosaltres i mirarem de resoldre-les.

A què esperes? Apunta’t al curs de manipulador d’aliments que ho té tot.

Més sobre la ubicació de Barcelona per al curs de Manipulador d’aliments.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Shopping Cart
Scroll to Top
Cupón descuento
Suscríbete a nuestra newsletter y obtén 10 euros de descuento para cualquiera de nuestros cursos totalmente gratis. ¡No te lo pierdas!
    SUSCRIBIR
    Estoy de acuerdo con los términos y condiciones