Gràcies 2018, feliç any 2019.

Arriba l’hora de tancar, inevitablement, un any. Per a Qualitatis Health, com a empresa amb ànima, recordarem 2018 com un any impressionant. Un any que ens reforça en la idea de donar un bon servei i ajudar als manipuladors d’aliments i altres actors de la indústria agroalimentària a formar-se i a poder assolir els seus objectius: produir aliments segurs i de qualitat, així com a complir amb tots els requisits i exigències sense que això sigui un trastorn enorme. No hi ha empresa sense vocació, i la nostra és fer-vos la vida més fàcil.

No em vull “enrotllar” massa. Normalment donem 5, 7, 10 motius, causes, consells, trucs, per millorar la seguretat alimentària, per treballar com a manipuladors d’aliments, etc. Hui volem fer un xicotet resum de l’any 2018 que acaba amb 6 pinzellades de les que ens sentim orgullosos. Dades per a la posteritat que vos poden semblar xorrades però que ens fan feliços:

  • Més de 300 alumnes s’han format amb nosaltres a través de la secció Cursos per a manipuladors d’aliments d’aquest web, que també és la vostra.
  • Les visites al nostre web, i els usuaris, s’han incrementat en més d’un 200%. La qual cosa, per a nosaltres, és més que un motiu d ‘ “orgull i satisfacció”, com diria aquell. La idea és que el 2019 aquesta xifra se segueixi incrementant.
  • També creixen els usuaris en Xarxes socials. Creixem Facebook, twitter, LinkedIn i La veritat, n’hi ha per estar content, agrada la interacció i ens alegra moltíssim que la gent estigui cada vegada més a les xarxes de Qualitatis.
  • Feedback positiu: excepte un parell de casos, no hi ha per què amagar-los, el retorn que ens arriba d’alumnes i clients és molt positiu.
  • Nova web. Estem millorant el web, és un treball costós per als mitjans amb què comptem, però esperem que el 2019, ben aviat, estigui operativa i llista.
  • Vam aconseguir desencallar i llançar el nou curs sobre Restauració Col·lectiva: Processament d’Aliments Assegurances. Un curs al que li vam posar molt afecte.
  • Disminuïm el nombre de no conformitats detectades en les inspeccions i auditories tant dels Agents de control oficial de Sanitat com dels auditors de Normes de Qualitat.

En el nostre haver-hi, perquè ningú és perfecte, hem d’esmentar diversos aspectes a millorar de cara al 2019 que va a començar:

  • Encara que és un assoliment de 2018, ens queda per canviar la web, voldríem haver-ho fet aquest any que s’acaba, però són moltes les coses que cal fer abans de donar aquest salt.
  • Hem baixat el nombre de publicacions al bloc. Afortunadament, el treball no falta, i tenim moltes coses entre mans, però la idea, i l’objectiu, és tornar al ritme de publicacions de 2017.
  • Voldríem haver llançat més cursos. Però el temps és limitat, haurem de estrènyer o valorar altres opcions. Però l’empresa ha de seguir llançant cursos que ens demaneu. Així que donarem resposta.

Però, el més important de l’entrada d’avui és que us volem desitjar un FELIÇ 2019. Esperem que aquest any que comença sigui un any feliç, inoblidable, ple de bons moments i de somnis complerts. Estarem al vostre costat si ho estimeu.Feliç 2019

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt

Vols 10€ de descompte per a qualsevol dels nostres cursos?

Subscriu-te i t’ho enviarem per utilitzar a la teva propera compra.