FAQ: Preguntes freqüents (i les seves respostes) sobre els nostres cursos per a manipuladors d’aliments.

Des d’aquesta entrada de blog volem respondre i aclarir les preguntes més freqüents sobre els cursos que impartim per a manipuladors d’aliments. De vegades rebem correus electrònics amb preguntes que ens plantegen molts possibles clients. Estem encantats de respondre a aquests e-mails, però pot ser que necessiteu una resposta ràpida o que vos done gossera posar-vos en contacte amb nosaltres.

Quines formes de pagament tenen els cursos?

Els cursos que oferim des Qualitatis Health es poden pagar de tres maneres: amb targeta de crèdit o dèbit (pagament segur a través de la passarel·la de pagament de la nostra entitat bancària), transferència bancària al nostre compte bancari o pagament mitjançant PayPal.

Una vegada que hagi pagat el curs, Com accedeixo als apunts i al temari?

Una vegada hagis completat el procés de pagament rebràs un correu electrònic de confirmació. Seguint els passos, amb la teva adreça de correu electrònic i la contrasenya que escullis podràs accedir a l’àrea d’alumne. Allà podràs veure el temari en format pdf / text i també en format presentació de Power point. Podràs fer fins i tot l’examen en el moment que vulguis, així de fàcil i ràpid.

Puc descarregar els apunts?

Per descomptat. Pots descarregar-los per imprimir-los o repassar la “lliçó” tantes vegades com ho necessites. Si no vols descarregar-los pots fer tot el curs online. Sense necessitat de descarregar res.

I si vull rebre els apunts a casa meva?

En realitzar el pagament del curs, per una mòdica quantitat extra (4,50 euros) pots rebre els apunts a casa teva en format paper. També pots enviar-nos l’examen amb les teves respostes per correu postal. Som molt respectuosos amb els fidels a les tradicions clàssiques i al romanticisme del correu postal.

¿Contesteu als meus dubtes?

Per descomptat, el nostre temps mig de resposta és inferior a les 24 hores en dies laborables. De vegades tardem només uns minuts.

Quant de temps tinc per finalitzar el curs?

Depèn del curs, però, en general dos mesos des que et matricules fins que acabes l’examen.

Això sí, no som inflexibles. Davant determinats casos especials (malaltia, treball, paternitat/maternitat, etc.) sempre podem ampliar el termini com una cosa excepcional.

Quantes oportunitats tinc per aprovar l’examen?

Dos. Com a l’institut o la universitat et donem dues convocatòries per aprovar.

Com rebré el carnet o títol del curs?

Des del moment en què aprovis el curs podràs descarregar el teu diploma i imprimir-lo. En el termini d’un mes, aproximadament, rebràs a casa teva el diploma acreditatiu en format físic.

Hi ha descomptes per a grups?                                                                                                                             

Sí, encara que varien segons el tipus de curs, a partir de dos alumnes inscrits sempre tindràs disponibles descomptes perquè realitzin la formació grups de treballadors, amics, familiars, etc. Com més gent s’apunte més descompte.

La meva empresa vol que diversos treballadors realitzin la formació i la factura s’emeti al seu nom, és això possible?

Per descomptat. Durant el procés d’inscripció pots escollir qui s’inscriu i a nom de qui vam emetre la factura. Així de fàcil. La teva empresa, el teu cap o qui siga, pot ser qui pague o a nom de qui figure la factura.

Tenen validesa els vostres cursos a totes les comunitats autònomes de l’Estat espanyol?

Per descomptat, amb els nostres cursos podràs treballar en qualsevol part d’Espanya.

La vostra formació té validesa a l’estranger?

Un curs és un curs. La resposta és sí. La formació en HACCP (APPCC), o en qualsevol matèria formativa per a treballadors del sector alimentari és universal.

Llevat normativa que diga el contrari al respecte, com a requisits particulars d’un país en matèria de formació, els nostres cursos et valdran en qualsevol lloc en el qual entenguin els temes impartits.

Tens més informació i claus sobre la formació dels manipuladors d’aliments i els seus cursos en aquesta entrada del nostre bloc. A més, com sempre, el nostre equip estarà encantat d’atendre’t a través dels nostres canals de contacte habituals.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt

Vols 10€ de descompte per a qualsevol dels nostres cursos?

Subscriu-te i t’ho enviarem per utilitzar a la teva propera compra.