Qualitat i seguretat alimentària.

A continuació els mostrem el nostre catàleg de Productes i serveis orientats a la seguretat i qualitat alimentària.

Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC).
Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC).
En Qualitatis l'ajudem a implantar el sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics, APPCC (HACCP en anglès), que permet identificar, avaluar i controlar perills significatius per assegurar la innocuïtat dels aliments.
+ Veure més ...
Plans de Correcta Higiene
Plans de Correcta Higiene
Preparació i assessorament personalitzat en Plans de Correcta Higiene
+ Veure més ...
Assessorament i formació sobre al·lèrgens
Assessorament i formació sobre al·lèrgens
Després de l'entrada en vigor del Reial decret 126/2015 totes les empreses alimentàries i locals de restauració han d'informar adequadament sobre la possible presència d'al·lèrgens en tots els aliments. A més, el seu personal ha de conèixer tota aquesta informació. En Qualitatis Health li assessorarem per oferir la millor informació possible sobre al·lèrgens a través de les seves cartes, fullets, o dels seus treballadors.
+ Veure més ...
Requisits previs d'higiene i traçabilitat.
Requisits previs d'higiene i traçabilitat.
Preparació, implantació i assessorament personalitzat per a la preparació dels Requisits previs d'higiene i traçabilitat.
+ Veure més ...
Etiquetatge d'aliments i informació nutricional.
Etiquetatge d'aliments i informació nutricional.
Actualitze correctament l'etiquetatge de tots els aliments i begudes que produeix, envasa o distribueix a la seva empresa.
+ Veure més ...
Preparació de fitxes tècniques.
Preparació de fitxes tècniques.
En Qualitatis Health som experts en la preparació, el disseny i la traducció de fitxes tècniques de productes alimentaris. L'ajudarem a donar-li un aire de modernitat ia complir amb la legislació vigent.
+ Veure més ...
Verificacions APPCC, RPHT i/o PCH.
Verificacions APPCC, RPHT i/o PCH.
En Qualitatis comptem amb personal preparat acadèmicament per fer verificacions en empreses alimentàries englobades en l'estatus que sigui del sistema d'autocontrol que sigui: Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC), Requisits previs d'higiene i traçabilitat (RPHT) i / o Plans de correcta higiene (PCH).
+ Veure més ...