Gestió de Social Media.

Gestió de Social Media.

En Qualitatis som experts en Seguretat Alimentària però també som una agència d'agència de social media i comunicació. No ens agraden les coses prefabricades, per això treballem amb la seva empresa adaptant els nostres serveis a la seva situació particular per oferir-li la millor solució a les seves necessitats comunicatives. Ens centrem en els seus usuaris/clients potencials, tenim en compte tots els detalls perquè cada projecte sigua únic i arribe al major nombre de gent possible.

L'equip de Qualitatis Health porta gestionant webs, Blocs i Xarxes socials des de 2006. És per això que no només ens atrevim a oferir crear i gestionar la seva pàgina web, sinó també les Xarxes Socials i el bloc de la seva empresa. Tenim solucions per a tot tipus d'empreses, adaptant-nos a les seves necessitats. El nostre personal està preparat i format per treballar amb els nostres clients com Community Managers, Gestió del Màrqueting de continguts i molt més:

  • Blog i web corporativa. En Qualitatis portem més de 8 anys gestionant blogs i webs de tota mena. Vam començar fa ja més de 8 anys amb blocs de tipus personal, com Los Mundos de Josete. Vam anar creixent amb blocs d'èxit en l'entorn sanitari i farmacèutic, com Què em dóna per ...? o Josete Sendra. Però també treballem en el disseny i en la i el manteniment d'altres pàgines professionals que també treballen la gestió de la marca personal en altres àmbits, com pot és el cas de BS Arquitectura. Sense oblidar-nos del nostre propi Blog.
  • Facebook. Així mateix el nostre equip és expert en la gestió de pàgines d'empresa, com les pàgines de ¿Qué me da para...?, Los Mundos de Josete, o la nostra pròpia pàgina de Facebook. Amb nosaltres tindrà a l'abast de la seva mà les millors estratègies de conversió per arribar als seus clients.
  • Twitter. El nostre equip treballa a twitter gestionant diversos comptes, tant professionals com personals. Entre les 4 comptes que gestionem directament, incloent el nostre compte corporatiu de Qualitatis, sumem més de 3000 seguidors. Comptem amb personal específicament preparat per a la gestió de les seves xarxes socials, així com amb un dels autors del llibre"Twitter aplicado a la farmacia",  editat per El Club de la farmacia d'Almirall, José Sendra Lillo.
  • LinkedIn. El seu negoci i la seva imatge de professionalitat han d'estar a la xarxa dels professionals. En Qualitatis Health també som experts en la gestió de LinkedIn per a la promoció de la seva marca.
  • Instagram i Pinterest. La imatge és un dels canals de venda i presència online i offline de major tirada. És per això que xarxes socials com Instagram o Pinterest tenen un creixent interès per part dels consumidors. El nostre equip d'experts l'ajudarà a promocionar els seus productes i la seva marca a través de la imatge.
  • Altres xarxes socials (Tumblr, Google Plus, etc.): No creiem en una presència limitada a un petit nombre de Xarxes Socials perquè nosaltres no ens limitem a comunicar-nos en un reduït nombre. L'ajudarem a estar a altres xarxes socials menys freqüentades però amb un elevat potencial.