Formació.

Formació.

En Qualitatis som conscients de l'entorn en el qual porten la seva activitat les empreses alimentàries. Per això, oferim solucions formatives de tota mena, des de l'obtenció del Carnet de Manipulador d'Aliments bàsic, fins a la formació més específica per a empreses que tinguin implantat el sistema d'autocontrol Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC), Plans de correcta higiene (PCH) o requisits previs d'higiene i traçabilitat (RPHT).

 
 
Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients i dissenyem la formació a la mida de cada empresa. Impartim formació a la mateixa empresa, en aules preparades per a l'activitat o a través d'aquesta pàgina web. A la secció Cursos d'aquesta web pot consultar, contractar i realitzar una àmplia oferta de cursos.

Oferim a l'empresa la possibilitat de gestionar la formació de tots els seus treballadors així com realitzar un seguiment de l'evolució dels mateixos. Contacti amb nosaltres si està interessat en bonificar la formació per als seus treballadors a través de la Fundació Tripartita.

Saber més sobre els cursos impartits per Qualitatis Health per al sector alimentari (click aquí).