Etiquetatge d'aliments i informació nutricional.

Etiquetatge d'aliments i informació nutricional.

Des de l'entrada en vigor del Reglament UE nº1169/2011 les exigències d'etiquetatge per a tots els aliments i matèries primeres produïts o envasats a la Unió Europea són més estrictes. En Qualitatis Health li prestem tot l'assessorament que necessite per tal de complir amb la legislació vigent en matèria d'etiquetatge i informació nutricional i d'al·lèrgens.

  • Informació nutricional. Obtinga el millor assessorament per a documentar la informació nutricional de tots els seus productes.
  • Informació sobre al·lèrgens. La seguretat dels seus consumidors és el primer. És per això que el Reglament augmenta les exigències sobre l'etiquetatge
  • Llegibilitat i disseny de l'etiquetatge. En Qualitatis Health creiem que la imatge i el disseny són molt importants. És per això comptem amb un excel·lent equip de dissenyadors gràfics que pot ajudar a dissenyar oa millorar la imatge del seu etiquetatge. Així no només complirà amb la normativa vigent, sinó que donarà al seu producte una imatge atractiva per a tots els consumidors.
  • País d'origen. Segons els productes amb els que treballi s'introdueix l'obligatorietat d'indicar el país d'origen dels aliments.
  • Mencions addicionals obligatòries. Li prestem assessorament sobre les possibles mencions a incloure en l'etiquetatge.

A més, l'ajudem a adaptar els seus menús i cartes a la nova normativa. Estudiant els seus plats i oferint formació i assessorament específic a vostè i als seus treballadors. Estem segurs de poder ajudar-los perquè sàpiguen en tot moment com actuar donant el millor servei als seus clients i oferint-los la informació més detallada possible sobre al·lèrgens.