Curs de Restauració Col·lectiva: Processament d'Aliments Segurs.

Curs dirigit a treballadors de la indústria agroalimentària que treballen processant aliments, com ara cuiners en la restauració col·lectiva, restaurants, hotels, col·lectivitats, menjadors escolars. Un curs que complementa a la perfecció la formació contínua que ha de rebre qualsevol manipulador d'aliments dins del marc del pla formació i control de manipuladors, dins dels prerequisits operatius i el sistema APPCC (HACCP). En aquest curs no només es formarà l'alumne en bones pràctiques d'higiene, sinó també en el correcte disseny i gestió de les instal·lacions de qualsevol cuina o local on es processin aliments.
Curs de Restauració Col·lectiva: Processament d'Aliments Segurs.
Preu inscripció
29,99€
Al inscriure't podràs aprofitar-te dels nostres descomptes per grup o per a estudiants i parats.
Inscriure's

El present curs presenta un temari molt ambiciós i complet que forma al manipulador d'aliments que treballa en processament i cuina d'aliments en col·lectivitats i restauració col·lectiva. Es tracta d'un curs complementari al curs online per obtenir el carnet de manipulador d'aliments.

Nom del curs:

Curs de Restauració Col·lectiva: Processament d'Aliments Segurs.

Preu.

29,99 euros, sense aplicar Descomptes (veure secció Descomptes).

Descomptes.

En Qualitatis som Molt conscients de la importància d'ajudar a tots els manipuladors d'aliments i als empresaris de l'hostaleria i el sector agroalimentari a que estiguin formats adequadament i compleixin amb els exigencies legals en Matèria de formació contínua. Per aixó, oferim Diferents tipo de Descomptes:

Tots els subscriptors de la Newsletter de Qualitatis Health gaudeixen d'un descompte de 10 euros per realitzar els nostres cursos. El codi aquest descompte és diferent, però està igualment disponible. Quan has obert esta página t'ha botat una finestra, si et subscrius en aquest moment t'arribarà al correu un e-mail que t'explique com aprofitar-ho i realitzar el curs amb 10 euros de descompte.
A més, en Qualitatis estem obstinats a ajudar a estudiants i gent en situació d'atur. Aquests col·lectius podin realitzar el curs de Processament segur d'aliments en restauració col·lectiva des de 8 euros. Si pertanys a algun d'aquests dos col·lectius posa't en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar un document escanejat que acrediti la teva situaciò, et farem arribar el descompte de 21,99 euros, has llegit bé, un descompte de més del 70% per ajudar-te a trobar treball en el sector de l'alimentació.
Tenim también descomptes per a grups, introdueix el nombre d'alumnes que estàs interessat en inscriure i veuràs que el preu per alumne millora substancialment si inscrius a més gent. Ens és igual que siguin amics, companys de feina, familiars, etc.

Com aconseguir el codi de descompte per a subscriptors?

Hauràs notat que t'ha saltat una finestra pop-up d'aquestes que semblen molestes, tot té una explicació. Aquesta finestra és el nostre oferiment perquè et subscriguis a la nostra newsletter. Així que si t'interessa fer el curs al millor preu recàrrega aquesta pàgina o visita la pàgina del bloc en què parlem del curs de Curs de Restauració Col·lectiva i Processament d'Aliments Assegurances. Allà et tornarà a saltar la finestra pop-up perquè et puguis subscriure a la nostra newsletter i gaudir del millor preu.

En què modalitats es pot realitzar aquest curs?

El curs es pot realitzar en el format que prefereixis:

  • Online. De manera que et matricules, realitzes el curs, t'examines i obtens el teu certificat a l'instant. Si ho prefereixes també pots rebre el curs en format físic a casa teva.
  • En format paper, et vam enviar la documentació a casa perquè te la estudies al teu ritme. També pots rebre el títol en format físic, fins i tot realitzar el curs en format físic.
  • Presencial. Si vols que els nostres professionals imparteixin a les nostres instal·lacions, o en les instal·lacions de la teva empresa, aquest curs posa't en contacte amb nosaltres

 

Com em puc examinar del curs de restauració col·lectiva?

Pots examinar-bé en format físic i enviar-nos l'examen per correu postal o realitzar l'examen 100% en línia, coneixent els teus resultats al moment.

Informació sobre compra, enviaments, certificats, temps, etc.

Com puc pagar el curs de processat segur d'aliments en restauració col·lectiva?

Com sempre, pots pagar els teus cursos amb targeta de crèdit, transferència bancària o PayPal.

Vull rebre el temari o el títol en format físic, què he de fer? quant trigarà ?, com arribarà?

El títol o el temari es pot rebre en format físic sempre que en fer la inscripció al mateix seleccions aquesta opció. El títol o el temari t'arribaran per correu postal (tin en compte que els temps aquí ja no depenen de nosaltres).

Quant de temps tardaré a fer el curs?

El curs es realitza 100% al teu ritme, tu manes i depèn de tu acabar-ho en un parell d'hores o en setmanes si vols anar al teu ritme.
A qui va dirigit el curs de processament segur d'aliments en restauració col·lectiva?
El present curs presenta un temari molt ambiciós i complet que forma al manipulador d'aliments que treballa en processament i cuina d'aliments en col·lectivitats i restauració col·lectiva. Es tracta d'un curs complementari al curs online per obtenir el carnet de manipulador d'aliments.

Per a què em capacita el curs de Restauració col·lectiva i processat segur d'aliments?

El present curs et capacita per treballar en col·lectivitats. És un plus a la formació mínima que ha de rebre qualsevol treballador de la indústria agroalimentària (el carnet de manipulador d'aliments). És un curs que capacita el treballador per a treballar en restauració col·lectiva, per al maneig higiènic d'aliments en col·lectivitats, restaurants, bars, cuines d'hotels o menjadors escolars, hospitals, etc.

És un curs complementari que pot ser ideal per complir amb la formació anual que s'ha de recollir en el pla de formació i control de manipuladors, dins dels plans de Requisits Previs d'Higiene i Trazailidad del sistema APPCC (o HACCP en anglès).

En què consisteix el temari del curs de Restauració col·lectiva?

El temari del que consta el present curs és el següent:

1.- Introducció.

1.1.- Els aliments

1.2.- Alimentació

1.3.- Nutrició

1.4.- Control de la qualitat

2.- Manipulació d'aliments

2.1.- Com manipular els aliments

2.2.- Bones pràctiques en el personal de cuina

2.3.- Intoxicacions bacterianes

3.- Restauració col·lectiva

3.1.- Introducció

3.2.- Requisits generals

3.3.- Altres requisits

4.- Gestió APPCC (HACCP)

4.1.- Introducció:

4.2.- Prerequisits

4.3.- L'aplicació d'aquest sistema abasta:

4.4.- Punts bàsics:

4.5.- Metodologia

4.6.- Equip de HACCP (APPCC)

5.- Normativa

5.1.- Institucions i organismes de la UE.