Curs al·lèrgens, Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: Gestió d'Al·lèrgens en Restauració Col·lectiva i venda al detall.

Vols poder informar als teus clients de manera adequada sobre al·lèrgens i alimentació segura? Si ets dels que treballeu a la venda al detall d'aliments o en restauració col·lectiva o hostaleria aquest és el teu curs. Vols complir amb la normativa que exigeix Sanitat en matèria d'al·lèrgens? Aquest és el teu curs. En el curs online de gestió d'al·lèrgens tindràs la formació necessària per a la correcta gestió d'al·lèrgens per a Manipuladors d'aliments que et serà molt útil per a treballar de la millor manera possible. Aprendràs també sobre el correcte disseny i gestió de les instal·lacions de qualsevol cuina, obrador o local on es processin aliments.
Curs al·lèrgens, Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: Gestió d'Al·lèrgens en Restauració Col·lectiva i venda al detall.
Preu inscripció
21,99€
Al inscriure't podràs aprofitar-te dels nostres descomptes per grup o per a estudiants i parats.
Inscriure's

Vols poder informar als teus clients de manera adequada sobre al·lèrgens i alimentació segura? Si ets dels que treballeu a la venda al detall d'aliments o en restauració col·lectiva o hostaleria aquest és el teu curs. Vols complir amb la normativa que exigeix Sanitat en matèria d'al·lèrgens? Aquest és el teu curs. En el curs online de gestió d'al·lèrgens tindràs la formació necessària per a la correcta gestió d'al·lèrgens per a Manipuladors d'aliments que et serà molt útil per a treballar de la millor manera possible. Aprendràs també sobre el correcte disseny i gestió de les instal·lacions de qualsevol cuina, obrador o local on es processin aliments.

Quin preu té el curs de gestió d’al·lèrgens per a restauració col·lectiva i venda al detall?

 21.99 euros. Encara que deuries parar atenció a la nostra secció “descomptes”.

Hi ha descomptes per realitzar el curs d’al·lèrgens?

El preu del curs al nostre web, si et subscrius a la nostra newsletter, té un descompte, de 10 euros!, i en fer la inscripció al curs podràs realitzar-ho per només 11,99 euros. Què et sembla que per menys de dotze euros puguis realitzar el curs d'al·lèrgens? A nosaltres ens sembla que és el curs més barat d'internet sobre al·lèrgens amb la millor qualitat i complint amb tota la normativa vigent.. Així que forma't en línia sobre gestió d'al·lèrgens al millor preu només amb inscriure't a la Newsletter.

A més, si estàs sense feina o estàs estudiant tenim descomptes millors per a tu. Perquè volem que treballar sigui més fàcil si et formes amb nosaltres.

Descomptes per a aturats.

Si ets estudiant també tens el teu descompte. Sempre que et subscriguis al nostre newsletter podràs aconseguir un descompte, bo, un superdescompte. 12 euros de descompte per poder realitzar el curs d'al·lèrgens en línia per 9,99 euros. Menys de 10 euros!

Com aconseguir el descompte per a estudiants del curs d'al·lèrgens per internet si sóc estudiant?

Molt senzill. Subscriu-te a la newsletter i envia'ns un e-mail a cursos(arroba)qualitatis.es amb un justificant de la matrícula del curs actual del teu col·legi, institut o Universitat i t'enviarem un codi de descompte exclusiu per a estudiants. Amb ell la inscripció al curs d'al·lèrgens on line serà la més barata possible: 9,99 euros.

Descomptes per a aturats per realitzar el curs d’al·lèrgens online.

Per als aturats també disposem de descomptes especials per a realitzar el curs de gestió d'al·lèrgens 100% per internet. Si és el cas, també cal que acredites (enviant justificant per correu electrònic) la teua situació. En aquest cas el descompte és el mateix que per als estudiants: 12 euros, i podràs realitzar el curs per 9,99 euros i així estar format per treballar en el sector de la venda al detall d'aliments i la restauració. Volem fer-vos més fàcil el trobar feina.

Descompte per inscriure a més d’un alumne.

Si no et vols subscriure a la nostra newsletter o no estàs a l'atur o estudiant també pots obtenir descomptes per nombre d'inscrits, a major nombre d'alumnes inscrits més descompte. Introdueix el nombre d'alumnes en realitzar la inscripció i veuràs com el descompte s'incrementa: de 2 a 4 alumnes el 10% de descompte, més de 4 alumnes el 25% de descompte. Si sou més de deu poseu-vos en contacte amb nosaltres.

En quines modalitats puc realitzar el curs d’al·lèrgensS?

Pots realitzar aquest curs en diferents modalitats:

  • Online 100%. T'inscrius a través de la secció Cursos del nostre web, escollint el Curs Gestió Al·lèrgens en Restauració Col·lectiva i venda al detall
  • Fes el curs en format online i rep el títol que acredita que ho has aprovat a casa. Tu decideixes si vols rebre el certificat del curs en format físic, selecciona aquesta opció a l'inscriure't (té un petit cost extra derivat de les despeses d'impressió i enviament per correu postal ordinari).
  • Rebent el temari en format paper i el certificat en format paper un cop aprovat. Escull l'opció: vull rebre el curs en format paper i te l'enviarem (té un petit cost extra derivat de les despeses d'impressió i enviament per correu postal ordinari).
  • Presencial: posa't en contacte amb nosaltres. Podem impartir la formació en la teva empresa o a les nostres instal·lacions.
  1. INTRODUCCIÓN. 2
  2. Alergias e intolerancias alimentarias. 3

Quines despeses d’enviament té el certificat imprès?

L’increment del preu si vols que t’enviem el certificat del curs a casa, plastificat i amb el temari

Quin preu té l’enviament de la documentació del curs de gestió d'al·lèrgens per Restauració Col·lectiva i venda al detall d'aliments?

Si vols rebre la documentació d’aquest curs en paper el cost és de 3,5 euros. Amb aquest preu imprimim la documentació y cobrim les despeses d’enviament.

Com puc pagar el curs d’al·lèrgens?

Si busques un curs de bades, no és el cas d’aquest. Pensem que no es deu jugar amb la gent i és incorrecte oferir un curs gratis d’al·lèrgens quan realment no ho és. Com tots els nostres cursos pots pagar de tres maneres diferents:

  • Targeta de crèdit. A través de la passarel·la de pagament, totalment segur, amb qualsevol tipus de targeta: Visa, Mastercard, American Express o altres. 100% garantit a través del nostre banc, Bankinter.
  • Encara que ets lliure d'emprar Paypal aquest mitjà de pagament és el que més comissions es porta, pel que et agrairíem que empraràs el pagament amb targeta;).
  • Transferència bancària. Encara que és el mitjà de pagament menys ràpid, en el moment de la inscripció et donarem les instruccions si tries aquesta opció.

Quant de temps trigaré a tenir el certificat del Programa de formació Total Alt per a manipuladors d'aliments d'alt risc Restauració Col·lectiva i venda al detall?

Segons l'opció escollida. Però sempre tindràs disponible el pdf del títol en aprovar l'examen. Podràs descarregar-lo i imprimir-lo en el mateix moment en què aprovis l'examen.

A més, si esculls l'opció "Certificat del curs en format físic" rebràs el títol amb els punts del temari i plastificat perquè et duri i es conservi bé. En aquest cas, els temps són una mica més llargs, normalment realitzem un o dos enviaments a la setmana amb enviament ordinari per Correus. Pel que pot trigar de 3 a 7 dies des que aprovis, excepte períodes de vacances.

Si escull l’opció “Rebre el temari imprès”, quant de temps tardarà la documentació en arribar-me?

Succeeix una cosa similar al que passa amb el certificat del curs. El temari del curs de gestió d’Al·lèrgens en format paper pot trigar entre 3 dies i una setmana, depenent dels temps que marca l’empresa d’enviament postal i la nostra càrrega de treball.

Quant de temps tinc per fer el curs?

Els nostres cursos tenen un període de 90 dies per a la seva realització des del moment de la matrícula. Aquest període és improrrogable excepte causa de força major demostrable, i per demostrable parlem de casos de força major justificats (com, per exemple, malaltia).

A qui va dirigit aquest curs de gestió d'alèrgens?

A qualsevol treballador, és a dir, manipulador d'aliments, que treballi en la restauració o en la venda al detall d'aliments.

I si no treballe en aquests sectors?

Aquest curs et serveix per complir amb la legislació i estar format en al·lèrgens. No obstant això, molt aviat a la nostra secció Cursos podràs trobar un més general o algun que sigui més específic per al teu sector.

Per a què em capacita aquest curs?

El curs d'al·lèrgens és una formació obligatòria en la mesura que el treballador de la indústria alimentària, o en aquest cas, de la restauració, ha de conèixer els perills que poden suposar els ingredients al·lergògens per als consumidors. Per tant, aquest curs capacita per treballar en qualsevol sector de la indústria alimentària i, com és obvi, en l'hostaleria i comerç en el que es venguin aliments.

On és vàlid el certificat?

Aquests cursos traspassen fronteres. El curs de gestió d'al·lèrgens està realitzat seguint les directrius de la Unió Europea en aquesta matèria. Per tant, és vàlid en tot el territori europeu, encara que tenint en compte les limitacions d'idioma.

Això sí, no tenim cap dubte que per a qualsevol empresa o treballador de qualsevol país de parla hispana el curs és molt vàlid a l'entorn de la Seguretat alimentària i l'APPCC (HACCP en anglès). Perquè els al·lèrgens no entenen de fronteres i pot ser que l'empresa en la qual treballis exporti a altres països.

En quins idiomes puc realitzar el Programa de formació Total Alt per a manipuladors d'aliments d'alt risc Restauració Col·lectiva i venda al detall?

Com tots els nostres cursos, en castellà i en valencià/català.

Si tinc dubtes durant el curs, com les resoleu?

En el nostre correu electrònic, a través del telèfon, disponible en horari comercial, o la secció FAQs de cadascun dels cursos. Però sempre estarem allà per ajudar-te.