Carnet de manipulador d'aliments d'alt risc.

El sector de l'alimentació és un dels que més llocs de treball ofereix. Si necessites obtenir el carnet de manipulador d'aliments estàs al web perfecta: t'oferim el curs de manipulador d'aliments d'alt risc online, sense eixir de casa, 100% a través del web. Si et subscrius a la nostra newsletter tindràs 10 euros de descompte directe i podràs realitzar el curs per 4,99 euros.
Carnet de manipulador d'aliments d'alt risc.
Preu inscripció
14,99€
Al inscriure't podràs aprofitar-te dels nostres descomptes per grup o per a estudiants i parats.
Inscriure's

El carnet de manipulador d'aliments d'alt risc és un dels requisits imprescindibles per treballar en molts sectors de l'alimentació. És probable que si necessites obtenir el diploma que et acrediti com a manipulador d'aliments t'hagis preguntat on fer el curs de manipulador d'aliments d'alt risc en línia. Ens alegra dir-te que estàs en el lloc adequat. Des d'aquesta web podràs informar-te sobre els nostres cursos de manipulació d'aliments gratis. Som una empresa que imparteix cursos de manipulació d'aliments vàlids en tot l'estat espanyol.

 Què és un manipulador d'aliments d'alt risc?

La definició de manipulador d'aliments d'alt risc es refereix a aquells operaris o manipuladors d'aliments que mantenen contacte directe amb els aliments que no pateixen un tractament posterior, abans d'arribar al consumidor, també són aquelles persones que intervenen en l'elaboració d'aliments. Exemples: cuiners, ajudants de cuina, cambrers que elaboren pinxos, personal que treballa en un obrador de pastisseries, etc. En general, parlem de treballadors de l'alimentació que es dediquin a la manipulació d'aliments d'alt risc: elaborar i / o preparar productes alimentaris o que treballin en el servei de menjars.

 Si aquest no és el teu cas, necessites el carnet de manipulador d'aliments bàsic, el pots cursar també des de la nostra web.

Com s'obté el carnet de manipulador d'aliments d'alt risc?

Realitzant i completant el curs carnet de manipulador d'aliments d'alt risc online o de manera presencial.

Quan hagis llegit el temari del curs de manipulador d'aliments d'alt risc realitza el test de manipulador d'aliments. Quan aproves podràs descarregar el certificat del curs de manipulació d'aliments d'alt risc. Dies més tard rebràs el carnet, o els carnets de manipulador d'aliments d'alt risc a casa per correu postal. Rebràs el diploma curs de manipulació d'aliments gratis a casa teva, a tot color i amb certificat d'autenticitat.

On es pot fer el curs de manipulació d'aliments?

Amb Qualitatis pots fer el curs de manipulador d'aliments de tres maneres:

En què consisteix el curs de manipulació d'aliments d'alt risc?

El curset de manipulador d'aliments d'alt risc capacita un treballador per participar en les tasques de manipulació d'aliments. El nostre temari de manipulador d'aliments s'adapta a les exigències recollides en la legislació manipulador d'aliments: Directiva 2006/123/CE  relativa als serveis en el mercat interior, i ReIal Decret 109/2010, de 5 de febrero (BOE 19/02/2010),pel qual es modifiquen una sèrie de disposicions i en particular la disposició derogatòria única, que va derogar expressament el Reial Decret 202/2000, de 11 de febrer, pel qual s'estableixen les normes relatives als manipuladors d'aliments.

La nostra formació s'adapta als requisits establerts per l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN) del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i està adaptada a l'entorn APPCC (HACCP) tal com recull el reglament UE 852/2004.

 Els punts principals del temari del curs de manipulador d'aliments d'alt risc són els següents:

 1. Principis generals.
 2. La contaminació dels aliments.
 3. Requisits d'higiene bàsics del manipulador d'aliments.
 4. Locals i dependències.
 5. Sistema d’autocontrol: Anàlisi de perills i punts de control crític: APPCC (HACCP)
 6. Característiques particulars d'alguns grups sectorials.
 7. Formació especial manipuladors d'aliments d'alt risc.

 

En quin format es realitza el curs manipulació d'aliments d'alt risc?

T'oferim tres possibilitats diferents per realitzar el curs:

100% online, sense paper. Pots fer el curset de manipulador d'aliments d'alt risc seguint les nostres diapositives Power Point o mitjançant el text, en format pdf. Mitjançant aquesta modalitat també faràs l'examen del curs de manipulació d'aliments per internet des de la nostra plataforma de formació.

 • Online però rebent el curs en format paper al teu domicili. Si estàs a l'Estat espanyol pots escollir l'opció rebre el curs en format paper. Així rebràs el curs de manipulació d'aliments virtual en paper a casa teva. Quan ho hagis completat podràs optar per realitzar l'examen a través del nostre web completant el qüestionari de manipulador d'aliments (rebràs accés de la mateixa manera que si haguessis fet el curs en línia) o en format paper (hauràs d'enviar l'examen del curs per correu postal ).
 • Presencial: pots contactar amb nosaltres perquè impartim el curs de manera presencial, bé a les nostres instal·lacions, o bé ens podem desplaçar a la teva empresa per impartir-hi la formació als teus treballadors.

Per quins sectors és vàlid el curs de manipulador d'aliments d'alt risc?

El Certificat de manipulador d'aliments d'alt risc és vàlid per a tots els sectors i et permetrà manipular tot tipus d'aliments, inclòs aquells que es consideren d'Alt Risc. Si per necessitats del sector en què treballes o treballaràs, vols formació més específica, pots consultar a la nostra oferta de cursos per Carnets més específics. Però tranquil, el carnet de manipulació d'alt risc és vàlid també per a tots aquests sectors.

Realitza el curs amb totes les garanties.

Som un centre de formació nacional per a manipuladors d'aliments ubicat a Pego, a la província d'Alacant, a menys de 100 km. de València.

El pagament del curs és 100% segur, mitjançant la nostra passarel·la de pagament connectada a la nostra entitat bancària (Bankinter), transferència o PayPal.

Amb el codi de verificació dels nostres títols, els ocupadors podran comprovar l'autenticitat del certificat posant-se en contacte amb nosaltres. Troba feina amb totes les garanties, contracta als teus treballadors amb totes les garanties per a treballar en el sector de la manipulació d'aliments.

Quin preu té el curs de manipulador d'alt risc?

14,99 euros. Encara que et pots beneficiar dels nostres descomptes i fer el curs per menys de 5 euros!

Existeixen descomptes per al curs de manipulador d'aliments d'alt risc?

Tenim diferents tipus descomptes per a col·lectius:

 • Descomptes per a subscriptors. Subscriu-te al llistat de correu i rebràs, en el moment, un descompte de 10 euros per realitzar el curs. Podràs fer el curs per menys de 5 euros!
 • Descomptes per a grups, a partir de 2 inscripcions. Pots consultar els descomptes en aquesta mateixa pàgina, seleccionant el nombre d'alumnes a inscriure. Quants més sigueu, més gran serà el descompte.
 • Descomptes per a estudiants que vulguin realitzar el curs per manipulador d'aliments d'alt risc. Posa't en contacte amb nosaltres si vols beneficiar de fins a un 50% de descompte en els nostres cursos. Només ens has de fer arribar un document acreditatiu.
 • Descomptes per aturats. En Qualitatis volem contribuir a que trobis treball en el sector de l'alimentació. Per això t'oferim un 50% de descompte presentant documentació que acrediti que estàs inscrit en el servei públic d'ocupació. El preu del teu curs de manipulador d'aliments serà de 9,99 euros, només has de contactar amb nosaltres.
 • Descomptes per realitzar més d'un curs per a manipulació d'aliments. Si ets dels que t'apassiona formar-te posa't en contacte amb nosaltres, tenim descomptes especials per realitzar més d'un curs. Envia'ns un mail i et farem arribar el teu codi.

 

Està inclòs el diploma?

Sí, la descàrrega del diploma en pdf està inclosa en el preu del curs. En el moment de la finalització del curs en línia podràs descarregar el teu certificat de manipulador d'aliments. A més, pagant una xicoteta quantitat el pots rebre a l'adreça que ens indiquis per correu postal.

Quant tardaré a obtenir el carnet de manipulador d'aliments d'alt risc?

Depèn de la rapidesa amb la que completes el curs, però en pocs minuts, si ets capaç d'entendre tots els conceptes a la primera, podràs realitzar l'examen, aprovar i obtenir el teu títol de manipulador d'aliments d'alt risc.

En quins idiomes puc fer el curs?

Com una empresa de capital 100% valencià no volem renunciar a les nostres arrels. Pots fer el curset i el qüestionari de manipulador d'aliments d'alt risc online en castellà, i també realitzar curs de manipulació d'aliments per internet en català.

En aquesta entrada del nostre blog pots trobar totes les respostes a les preguntes més freqüents dels nostres alumnes participants en els cursos de manipulació d'aliments