Les 10 entrades més visitades al blog de Qualitatis l’any 2017.

4 de gener 2018
Publicat per José Sendra Lillo
 • L'any va acabar, i, com a empresa va acabar d'una manera que ens fa feliços. Amb 2017 acaba un exercici ple de grans sensacions, de molta feina, de grans resultats de la mà dels nostres clients i lectors: vosaltres, als qui vos estem molt agraïts. Estem feliços a tots els nivells de l'empresa, però sobretot a nivell formatiu i a nivell de consultoria, on hem tingut les majors satisfaccions. Per això llancem aquest resum de les 10 entrades més llegides al nostre blog.
Les 10 entrades més visitades al blog de Qualitatis l’any 2017.

L'any va acabar, i, com a empresa va acabar d'una manera que ens fa feliços. Amb 2017 acaba un exercici ple de grans sensacions, de molta feina, de grans resultats de la mà dels nostres clients i lectors: vosaltres, als qui vos estem molt agraïts. Estem feliços a tots els nivells de l'empresa, però sobretot a nivell formatiu i a nivell de consultoria, on hem tingut les majors satisfaccions.

Què fan a una empresa feliç? Sens dubte, que els seus clients estiguin satisfets, que aconsegueixin els seus objectius i que confiïn en tu. Aquestes tres facetes les donem per cobertes, perquè sentim que els clients de consultoria en matèria de qualitat i seguretat alimentària estan satisfets, confien en nosaltres i estan aconseguint els seus objectius. Però també, perquè cada vegada sou més els que vos formeu amb nosaltres a través d'aquesta humil web.

Part de l'èxit de la web són les entrades del bloc de Qualitatis. Així que avui hem volgut, a manera de resum, mostrar-vos els 10 articles, en ordre de menys visitats a més visitats, que més us han agradat al llarg de 2017.

 1. La informació nutricional dels aliments mostrada de forma gràfica ajuda al consumidor a prendre decisions més saludables.

En aquesta entrada, de febrer de 2016, us parlem del resultat d'una investigació que mostrava que, en l'etiquetat dels aliments, la informació nutricional de forma gràfica podria tenir beneficis per als consumidors.

 1. Publicat el Reglament sobre Nous Aliments.

Entrada també publicada el 2016, parlava de l'entrada en vigor del Reglament (UE) 2015/2283 del Parlament Europeu i del Consell, de 25 de novembre de 2015, relatiu als nous aliments.

 1. Descompte per a aturats i estudiants: Carnet de Manipulador d'aliments per 4 euros.

Sens dubte, una de les nostres apostes més fortes. El carnet de manipulador d'aliments online més barat per als que més ho necessiten: la gent sense feina i els estudiants. Dos grups de població que necessiten d'ajuda per tirar endavant, bé perquè volen tornar a treballar, bé perquè necessiten un extra per pagar-se els estudis. Per a ells, el curs de manipulació d'aliments online més barat: 4 euros acreditant la seva situació d'atur o d'estudiant. A l'entrada us expliquem més.

 1. Carnet de manipulador d'aliments online fiable: 10 aspectes a vigilar.

Una de les nostres últimes entrades, però, a la vegada, un dels dubtes que més es repeteixen entre els que necessiten el títol que els acredita davant Sanitat com a aptes per a la manipulació d'aliments i es pregunten on treure el carnet de manipulador d'aliments, com fer-ho, en quines condicions, i sobretot, què passa si el curs és online. Aquesta entrada donarà resposta a tots aquests dubtes.

 1. Encisam i amanides en bosses. Són realment segures?

En el títol sabreu de què es parla en aquesta entrada: Salmonel·losis i Listeriosi, i un d'aquests aliments que en els últims 10 anys s'han colat a les nostres cases: l'enciam i les amanides preparades en bosses o envasos, ¿són segures? En aquesta entrada del bloc ho sabreu.

 1. Com aconseguir el carnet de manipulador d'aliments a les Illes Balears.

L'hostaleria va molt associada al turisme, això i el fet de poder estudiar tots els nostres cursos per a manipuladors d'aliments en català, fa que una de les nostres entrades més llegides sigui aquesta. Els usuaris de Mallorca, Eivissa i Menorca que volen obtenir el carnet de manipulador d'aliments en línia tenen aquí tota la informació que necessiten.

 1. Com aconseguir el teu carnet de manipulador d'aliments en la Comunitat Valenciana.

Som una empresa valenciana i ens sentim orgullosos que aquesta sigui la quarta entrada amb més visites de l'any 2017. Publicàrem aquesta entrada al novembre de 2016 i succeeix com amb l'entrada de les Illes Balears, el fet que es pugui obtenir el carnet de manipulador d'aliments estudiant en valencià, i que parlem d'una de les comunitats autònomes més turístiques, fa que la majoria d'alumnes dels nostres cursos siguen valencians. Si vols saber com obtenir el títol de manipulador d'aliments a València, Castelló o Alacant, ací tens tota la informació.

Les 10 entrades més visitades al blog de Qualitatis l’any 2017.
 1. 10 requisits clau per a la formació dels manipuladors d'aliments.

Un dels nostres clàssics, una entrada de maig de 2015 que segueix tenint èxit entre la nostra audiència. 10 claus sempiternes i fonamentals que tot aquell que treballi amb aliments ha de conèixer. Si no l'has llegit, segur que aprens alguna cosa.

 1. Com tractar amb un Com Client borratxo, i no Morir en l'Intent.

Si el dia que vaig escriure aquesta entrada m'arriben a dir l'èxit que ha tingut no m'ho hauria cregut. Les xifres d'aquesta entrada són impressionants, i, pel que es pot deduir, molts dels manipuladors d'aliments que treballen en l'hostaleria han de tractar diàriament amb clients ebris. En aquesta entrada van alguns consells per tractar amb clients borratxos, d'aquests que no agrada tractar.

 1. Carnet de manipulador d’aliments por 4,99. El Curs més barat d'internet.

Quan vam arrencar aquesta aventura via web teníem una cosa clara: volem ser un web de referència en formació per a manipuladors d'aliments. Estan per venir molts cursos i no volem que el preu siga un impediment perquè els manipuladors d'aliments es formin. La formació contínua és un requisit exigit per les autoritats sanitàries i els estàndards de qualitat, com les normes ISO, BRC o IFS, i volem donar resposta a les necessitats del sector agroalimentari en matèria formativa.

 

Si podem demanar desitjos per al nou any, i demanar és gratis, esperem que el 2018 siguin moltíssims més i que seguiu apostant per llegir-nos, per formar-vos amb nosaltres i per seguir confiant en els nostres serveis.

 

Si t’agrada aquesta entrada, o t'ha servit d'utilitat, et demanaria que la comparteixis en les teves xarxes socials, o bé des d'aquesta entrada o bé des de les nostres xarxes socials. Per si no ho saps, estem en gairebé totes (i hauries de seguir-nos): Facebook (accedeix fent clic aquí), tenim perfil en Twitter (@qualitatiss), en Instagram som @qualitatis, tenim perfil en Pinterest @qualitatish, pàgina en LinkedIn y en Google+. No et costa res donar-nos un M'agrada o seguir-nos a totes les xarxes socials desitgis, així ens animeu a seguir i a difondre el nostre treball. Tens més informació sobre els nostres cursos al nostre web.