Les 10 entrades del nostre blog més visitades en 2019.
2/1/2020

Com ja férem a principis de 2018, en aquest començament de 2020 anem a compartir amb vosaltres les entrades del nostre blog més visitades en 2019. Són les que, estadísticament més nombre de visites concentren, que no vol dir que siguin les millors, ja que ja sabeu que google i el seu algoritme solen ser cruels a l'hora de "rankejar" un web i mostrar-la quan es busca un terme. Com calia triar un nombre i això de "les 10 coses que", "les 10 idees que", etc. sol agradar, he optat per escollir 10 entrades. D'aquesta manera, a simple vista, podeu veure quins són, algunes, per cert, coincideixen amb les 10 entrades que més vau visitar durant 2017.Les enumero en ordre decreixent per donar-li més emoció:

+ Més
Des Qualitatis et desitgem Bon Nadal.
24/12/2019

Aquest és el primer missatge en molt de temps en el qual no volem parlar-vos del manipulador d'aliments, ni de la seguretat alimentària, ni tan sols de menús, de restaurants o de bones pràctiques.Este es el primer mensaje en mucho tiempo en el que no queremos hablaros del manipulador de alimentos, ni de la seguridad alimentaria, ni siquiera de menús, de restaurantes o de buenas prácticas. Seas alérgico, celíaco, cocinero, chef, camarera, jefa de sala, encargado de planta, o simplemente nos leas porque somos de la familia, somos amigos, un día te caímos bien o has tropezado con esta web esta mañana y aún no sabes muy bien dónde estás: Este mensaje es para desearte a ti y a los tuyos que tengáis unas Felices Fiestas. La Navidad es tiempo de disfrutar de buenos momentos en familia, de recordar a los que nos dejaron con ternura y cariño, de reír, de convivir y de compartir mesa, mantel e historias. Os toque trabajar, tengáis libre, seáis 2 o 22, desde Qualitatis queremos que seáis felices. Deseamos que 2019 acabe de la mejor manera posible y que el año 2020 comience con mucha ilusión. Así lo vamos a hacer nosotros, que tenemos ganas de arrancar un nuevo año lleno de proyectos y mejoras para acercarnos más a la realidad de toda la gente que trabaja en el sector agroalimentario. No me voy a enrollar mucho más. Sed muy felices, comed perdices, ostras, gambas o lo que queráis (pero no chupéis las cabezas).. Mantened la higiene y disfrutad de lo que comáis, pero sobre todo de la compañía de vuestros seres queridos

+ Més
Curs de manipulador d'aliments a Màlaga.
18/12/2019

Espanya és el país dels bars, compta amb més de 100 mil bars i cafeteries, segons dades d'un informe de Coca-Cola i la Federació Espanyola d'Hostaleria i Restauració. Per comunitats autònomes, Andalusia és una de les comunitats on hi ha més locals d'aquest tipus, ja que hi ha gairebé 55.000 llicències per a activitats de restauració i bars. Tenint en compte això, comptar amb un certificat per haver aprovat el curs de manipulador d'aliments a Màlaga pot ser de molta utilitat si vols buscar feina en aquest sector. Amb aquest carnet podràs desenvolupar-te en aquest tipus de negocis de forma segura i serà molt més senzill que et contractin.

+ Més
Curs de manipulador d’aliments a Tenerife.
11/12/2019

El territori que comprèn les Illes Canàries és meravellós. Contrastos, bon clima, gent acollidora, gastronomia molt rica que recull una barreja meravellosa de sabors i de cultures. Qui no s'imagina ara mateix en una platja de Tenerife descansant mentre pren el sol? Aquest conjunt provoca que cada any milers de turistes viatgin (viatgem) a les Illes Canàries. Per tant, s'ofereixen milers de llocs de treball en sectors que atenen turistes que arriben a Tenerife cada any. Comptar amb el curs de manipulador d'aliments a Tenerife et pot obrir les portes d'un treball i pots començar a treballar en una illa idíl·lica.

+ Més
Carnet de manipulador d'aliments per Internet: 5 motius pels quals fer el curs en línia.
4/12/2019

Un manipulador d'aliments és una persona que té contacte directe amb els aliments, tant en l'àmbit domèstic com en el laboral. Això passa perquè es dedica a realitzar tasques relacionades amb la preparació, elaboració, envasat, emmagatzematge, venda, distribució o subministrament d'aquests aliments. A causa de la importància d'aquesta tasca per a la salut de les persones, és essencial que els que es dediquen a aquestes activitats compten amb una formació adequada en matèria de seguretat alimentària. Per això, hui parlarem de motius pels quals treure el carnet de manipulador d'aliments per internet.

+ Més
Aprovar el curs de manipulador d'aliments de manera urgent: Aquesta és la tècnica més efectiva.
15/11/2019

Quan es tracta d'aliments i la seva preparació s'han de prendre diverses precaucions, ja que són elements delicats que a més es contaminen fàcilment. Per això, tota persona que a nivell laboral tinga contacte directe amb els aliments, siga per preparar-los per al consum, envasar-los, emmagatzemar-los, transportar-los, vendre'ls o subministrar ha d'estar certificat com a manipulador d'aliments. Si encara no comptes amb ell, t'incorpores a el mercat laboral en breu i necessites aprovar el curs de manipulador d'aliments de manera urgent, aquesta és la tècnica més avançada per aconseguir-ho.

+ Més
12 recomanacions per triomfar amb el menú del teu restaurant.
28/10/2019

Estar a l'avantguarda en restauració exigeix mantenir-se per davant. No es tracta de triomfar amb el menú del teu restaurant i aconseguir una Estrella Michelín, això ho deixem per un altre dia. Es tracta d'administrar bé el teu negoci i d'optimitzar i ser més eficients en l'hostaleria. En poques paraules, intentarem resumir-com els restaurants millor administrats poden servir als seus clients cada dia un menú nou, però sense perdre la seva identitat i amb estil. No es necessita una fórmula de gestió secreta i infalible, no estem davant la fórmula d'aquest famós refresc ensucrat. Simplement pregunta-li a qualsevol gerent expert en cuina i ella (o ell) et dirà que la planificació del menú és la clau per a l'èxit de la cuina, per tant, és també fonamental per a la satisfacció del client en el negoci de l'hostaleria. Llavors, com es fa la planificació del menú? Ací van les nostres 12 humils idees per a que triomfes amb el teu restaurant a través del menú

+ Més
10 falsos mites sobre seguretat alimentària que no has de creure.
13/9/2019

Cultivar a la teva empresa la cultura de la seguretat alimentària no és només una bona idea. Si el teu restaurant o establiment de venda o preparació d'aliments no segueix les pautes de seguretat alimentària, és possible que et quedis sense feina i que l'empresa s'enfronti a una demanda massiva, i de problemes de seguretat alimentària estem escarmentats a Espanya en els últims dies després del cas de la Listeriosi en la carn metxada. En l'època de les fake news les notícies sobre alimentació no s'escapen i hi ha molta informació incorrecta sobre seguretat alimentària flotant per aquí. Els podríem anomenar falsos mites de seguretat alimentària.

+ Més
Per què mantenir-se al dia amb els al·lèrgens és fonamental per respondre a persones amb al·lèrgies als aliments en el negoci de l'hostaleria i la restauració col·lectiva?
14/8/2019

Les al·lèrgies als aliments estan augmentant, estem davant d'un fet que es produeix tant en els països desenvolupats com en els països en vies de desenvolupament i que afecta principalment als nens. Anem a imaginar, això tan bonic que els adults tendim a oblidar: Ets un manipulador d'aliments i treballes en la restauració. Un dia, o una nit, un client es queixa sobtadament que li piquen els ulls i les orelles, moqueja seu nas, sent la gola inflada. A més té tos la seva respiració ofereix uns xiulets. Què fer ?, aplicar la maniobra d'Heimlich? A ulls d'algú inexpert, el comensal s'està ofegant i, sí, Heimlich és el que cal fer i ràpid! Desafortunadament, podria ser la mesura equivocada, un error que podria costar-li la vida al comensal i, en conseqüència, al negoci en el qual treballes: el comensal. Si el comensal està tenint una reacció al·lèrgica, administrar epinefrina hauria de ser la primera línia de defensa, però entenem que no sempre tindràs a mà aquest medicament, perquè no sempre el comensal va a saber que és al·lèrgic a un aliment, o simplement la pot haver oblidat a casa seva.

+ Més