Curs de manipulador d'aliments en un dia, estàs en el lloc adequat.

22 de juny 2019
Publicat per José Sendra Lillo
  • Si t'acaben de contractar per a un treball, tens una entrevista de treball en alguna empresa del sector alimentari, en un bar, restaurant, i no tens temps per a res però saps que necessites el carnet de manipulador d'aliments. Vas fer el curs de manipulador d'aliments fa molts anys i no trobes el diploma o el maleït carnet de manipulació d'aliments. Què fer? Ací tenim la resposta per a realitzar i aprovar el curs de manipulador d'aliments en un dia.
Curs de manipulador d'aliments en un dia, estàs en el lloc adequat.

Si t'acaben de contractar per a un treball, tens una entrevista de treball en alguna empresa del sector alimentari, en un bar, restaurant, i no tens temps per a res però saps que necessites el carnet de manipulador d'aliments. Vas fer el curs de manipulador d'aliments fa molts anys i no trobes el diploma o el maleït carnet de manipulació d'aliments. Què fer? Ací tenim la resposta per a realitzar i aprovar el curs de manipulador d'aliments en un dia.

Et sorgeix una oportunitat de treball, estàs nerviós, t'han demanat els papers al possible nou treball, el número de compte del banc i el carnet de manipulador d'aliments. Horror, no ho trobes! Et poses a buscar un cursos de manipulació d'aliments en línia, t'ofereixen cursos de dubtosa reputació: d'aquests que pagues només si aproves (Et recomanem que llegeixis aquesta entrada sobre els cursos de manipulació d'aliments fiables).

En el teu desconcert i sota pressió has de prendre una decisió. Has d'aconseguir aprovar un examen. Curs de manipulació d'aliments en un dia sembla el títol d'una pel·lícula de terror. Tens un dia, fins i tot hores per aprovar i presentar el certificat de manipulador d'aliments. Ets al lloc adequat, t'expliquem com, de manera online, pots aprovar el carnet de manipulador d'aliments en un dia, gairebé que en hores. Atent a aquests passos:

  1. Entra a la secció "Cursos", només has de fer clic en aquest enllaç.
  2. Tria el curs de manipulador de alimentos que vullgues, la nostra recomanació és que facis el curs de manipulació d'aliments d'alt risc, encara que també pots escollir el curs de manipulador d'aliments bàsic o algun dels nostres packs formatius, com el Pack: Curs Manipulador aliments bàsic + Curs Al·lèrgens. També pots cursar el Programa de formació Total Alt Risc Restauració Col·lectiva i venda al detall: Curs Manipulador aliments d'alt risc + Curs Gestió Al·lèrgens en Restauració Col·lectiva i venda al detall + Curs de Restauració Col·lectiva: Processament d'Aliments segur.
  3. Inscriu-te, recorda que tens descomptes per subscriure't a la nostra newsletter, per ser estudiant o per estar aturat. I són igual de vigents si tens molt temps o si has de realitzar el curs de manipulació d'aliments en un dia. Tot online
  4. Un cop finalitzada la inscripció, podràs accedir al temari, llegir-lo i repassar-ho, així com descarregar-lo i / o imprimir-lo.
  5. Examina't, i aprova. Encara que amb més de 650 alumnes, només una persona ha suspès els dos intents de què disposes per aprovar.
  6. Descarrega el teu certificat al moment en pdf i imprimeix-lo. Si vols que et fem arribar el diploma acreditatiu en format físic amb coberta perquè duri, selecciona l'opció "Rebre en format físic" i te'l farem arribar en uns dies a l'adreça que ens indiquis. Però, igualment, tindràs el títol per descarregar quant aprovis.

I ja està, tan fàcil com això. Si vas a un ritme normal i estàs familiaritzat amb el llenguatge, podràs tenir l'aprovat i el carnet que acredita que has aprovat el curs de manipulació d'aliments en un dia. Tot i que el temps per aprovar-tant és, sabem que de vegades necessiteu obtenir-lo en qüestió d'hores, o fins i tot en minuts. Si estàs posat en la matèria és més fàcil del que imagines, si no també.

Curs de manipulador d'aliments en un dia, estàs en el lloc adequat.

Recorda que si tens dubtes estem a la teva disposició per resoldre-les a través del nostre formulari de contacte.

 

Imatges: Photo by Eduardo Dutra on Unsplash i Photo by Cyle De Guzman on Unsplash