Benvinguts a la nova web de Qualitatis!

29 d’abril 2015
Publicat per José Sendra Lillo
  • Aquesta és la nostra primera entrada al bloc de la nova pàgina web de Qualitatis Health. En ella us presentem l'empresa i els nostres serveis: formació en línia, serveis per a empreses alimentàries i de tot tipus etc. Entra i coneix la nostra nova pàgina web.
Benvinguts a la nova web de Qualitatis!

Aquesta serà potser l'entrada més difícil de totes les que anem a escriure. No perquè ens falten els ànims o les ganes per escriure-la, més bé tot el contrari, sinó perquè és difícil condensar i presentar en una entrada de bloc. En Qualitatis Health estem d'estrena i volem fer-vos partícips del xicotet periple que ens ha portat fins ací. A pesar tenir pàgina web com a carta de presentació des de pràcticament els nostres inicis en el món de la Seguretat Alimentària, no és fins al dia de hui, quan ens atrevim a fer la "presentació mundial" de la nostra nova pàgina web.
Si fins ara no coneixíeu la nostra pàgina web és per diversos motius, no està de més començar fent autocrítica. En primer lloc, no comptàvem amb els mitjans tècnics per tenir una pàgina web "decent", el format de l'anterior web era rígid i som exigents. En segon lloc, els nostres serveis, no comptaven amb un element de difusió adequat, com serà aquest bloc i totes les xarxes socials amb les que anem a interaccionar amb vosaltres (les podeu seguir a través dels botons que teniu a la part superior dreta de vostres pantalles). I en tercer lloc, ens faltava un "puntet especial" que ara vos presentarem.
Aquest nou projecte naix fa més d'un any, i ens ha costat molt d'esforç i dedicació. Ens hem envoltat, ho diem molt alt i molt orgullosos, de família, amics i un equip molt competent per arribar fins ací. Des del nostre partner tecnològic,
Fes-te web!, passant per l'equip de Disseny, el de Social Media o el nostre nucli dur, centrat en el vessant original de Qualitatis: la Seguretat Alimentària i la Farmàcia.
Pel camí ens hem hagut de reinventar, hem deixat la fórmula "autònom" i ara som una S.L. que oferirà nous serveis que requereixen més exigència i dedicació. Volem créixer amb els nostres clients i que la nostra "família" de clients vaja creixent. Com tot el que "acaba" de néixer, ens queda un llarg camí per davant però el que hui us volem transmetre, des de la direcció de Qualitatis, són tres xicotetes claus (no volem donar-vos tota la caixa de bombons el primer dia):

  • La nostra nova pàgina web, la qual esteu visitant. Coneixeu-la, visiteu-la, subscriviu-vos al nostre gestor de feeds per rebre les nostres entrades de bloc, seguiu-nos en les xarxes socials: la nostra pàgina de Facebook, el nostre perfil de Twitter, Google Plus, Instagram, Pinterest o LinkedIn.  Aquesta pàgina la podeu llegir en dos idiomes: castellà i català. Tots els apartats i cursos els trobareu en les dues llengües.
  • La secció serveis de la pàgina web. Hi aneu a poder conèixer millor la nostra nova cartera de serveis, que passa pels nostres serveis d'assessorament en matèria de Seguretat Alimentària, assessorament per a l'elaboració de Fitxes Tècniques, etiquetatge nutricional. Però també vos presentem nous serveis que anirem desgranant en aquest bloc en les pròximes dates: gestió de les Xarxes Socials, i el nostre producte estrella, que enllaça amb la següent idea:
  • Formació. Aquesta pàgina web no és només una pàgina web, sinó que busca convertir-se en una plataforma formativa referent en matèria de Seguretat Alimentària, qui sap si també en altres camps. De moment comptem només amb el curs per a l'obtenció del Carnet de Manipulador d'Aliments bàsic, però prompte, i a poc a poc, vos anirem presentant nous cursos per cobrir les necessitats formatives de les empreses alimentàries i dels seus treballadors i aspirants a treballadors.

Açò no és només el començament de la nostra "nova" etapa. És un canvi de concepte tan gran que reconeixem que tira enrere. Anirem presentant poc a poc els nostres serveis. En aquest bloc vos anirem mantenint al dia sobre novetats legislatives, també analitzarem i recordarem les claus per implementar i mantenir la Seguretat alimentària, així com per a l'obtenció de l'excel·lència i la Qualitat màxima dels aliments i begudes que ingerim.
Vaja per davant que volem demanar-vos disculpes pels petits inconvenients que pugueu patir en l'inici d'aquesta nova web. Però suplirem les nostres mancances (esperem que no siguin moltes) amb molt d'afecte, esforç i dedicació. Si voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho des de la nostra
secció Contacte, estarem encantats d'atendre-vos.