Curs online de restauració col•lectiva per a manipuladors d'aliments: processament d'aliments segurs.

16 de març 2018
Publicat per José Sendra Lillo
  • Tenim nou curs en línia de la web: un curs online per a la restauració col·lectiva, i més en concret per al processat d'aliments segurs. El curs és vàlid per a qualsevol manipulador d'aliments, perquè en ell es tracten temes fonamentals per a la seguretat alimentària, com són el processat segur d'aliments. Està especialment concebut per a cuiners i treballadors de qualsevol tipus d'empresa de restauració com ara col·lectivitats, menjadors escolars, restaurants, bars, cafeteries, hotels, etc. És un curs totalment compatible amb els altres cursos de la nostra web. Qualsevol que intervingui en el processament d'aliments, hauria de plantejar-se realitzar aquest curs, bé com a formació professional, o bé per complir amb el requerit en el Pla de formació i control de manipuladors.
Curs online de restauració col•lectiva per a manipuladors d'aliments: processament d'aliments segurs.

Estic molt content, i no sóc molt d'expressar les meves emocions al blog de Qualitatis. Després de setmanes de treball, d'edició, de dedicació, algun contratemps, i de cuidar molt cada detall, podem anunciar el tercer curs online de la web: un curs online per a la restauració col·lectiva, i més en concret per al processat d'aliments segurs. El curs és vàlid per a qualsevol manipulador d'aliments, perquè en ell es tracten temes fonamentals per a la seguretat alimentària, com són el processat segur d'aliments. Està especialment concebut per a cuiners i treballadors de qualsevol tipus d'empresa de restauració com ara col·lectivitats, menjadors escolars, restaurants, bars, cafeteries, hotels, etc. És un curs totalment compatible amb els altres cursos de la nostra web. Qualsevol que intervingui en el processament d'aliments, hauria de plantejar-se realitzar aquest curs, bé com a formació professional, o bé per complir amb el requerit en el Pla de formació i control de manipuladors.

Quan ens vam plantejar llançar formació per a restauració col·lectiva no podíem deixar de banda la principal pota de la seguretat alimentària: el processat segur d'aliments. Per això, el temari del curs té molt en compte la normativa alimentària vigent per processar aliments de forma segura. Elaborar o processar aliments no és una qüestió menor i és per això que hem decidit crear aquest curs.

Cal tenir present que tots els manipuladors d'aliments han d'estar en constant actualització, i per això, posem en marxa aquest curs online per a treballadors de la restauració col·lectiva. Un curs que podreu fer per internet, 100% en línia. Si alguna empresa vol que els nostres formadors es desplacin per impartir la formació a les seves instal·lacions, només ha de posar-se en contacte amb nosaltres.

Com ja vos he dit, realitzant aquest curs es pot complir amb la formació necessària que s'ha d'impartir anualment als treballadors de qualsevol indústria alimentària. Més en concret, complir amb el Pla de formació i control de manipuladors que forma part dels requisits previs d'higiene i traçabilitat del sistema APPCC (o HACCP).

En què consisteix el curs de restauració col·lectiva online per a manipuladors d'aliments?

Aquest curs és un curs orientat a la pràctica diària. Per això, hem dividit el temari en 4 blocs:

  • Manipulació d'aliments. En aquest apartat es donen unes pautes bàsiques sobre com manipular adequadament els aliments, bones pràctiques i intoxicacions alimentàries.
  • Restauració col·lectiva. En aquesta tractem la importància de treballar bé en aquest sector, un dels més importants de la seguretat alimentària.
  • Gestió de l'APPCC (HACCP). La seguretat alimentària passa per l'anàlisi de perills i punts crítics de control.
  • Breu repàs normatiu.

En quines zones o països és vàlid el curs en línia de processament d'aliments segurs en restauració col·lectiva per a manipuladors d'aliments?

La resposta és tan àmplia que fa por dir-ho: a tot arreu. Aquest curs compleix àmpliament amb els estàndards mínims de qualitat que s'exigeix per a un curs de restauració col·lectiva. Si treballes en elaboració d'aliments, en cuina per a col·lectivitats a Madrid, Barcelona, València, Burgos o on sigui. En qualsevol part de l'Estat Espanyol.

És més, aquest curs és vàlid en qualsevol país de parla hispana, ja que qualsevol amb coneixements pot comprovar que compleix amb escreix qualsevol dels requisits exigibles. Aquest seria el cas de països com Colòmbia, Argentina, Equador, Xile, Uruguai, Veneçuela, Mèxic, Guatemala, Hondures o qualsevol que et vingui al cap.

Quan he de fer el curs de restauració col·lectiva per a manipuladors d'aliments?

Qualsevol empresa alimentària dins el marc de la Seguretat Alimentària té l'obligació d'impartir als seus treballadors una formació continuada que englobaria dins dels Prerequisits, o Requisits Previs d'Higiene i Traçabilitat, en el pla de Formació i Control de Manipuladors.

Dins d'aquesta formació, l'empresa ha de planificar i realitzar determinades formacions continuades per assegurar que els seus empleats estan correctament formats, és en aquest punt, on l'empresa decideix quina formació impartir als seus treballadors. Per tant, si ets el responsable de

Curs online de restauració col•lectiva per a manipuladors d'aliments: processament d'aliments segurs.

Quin preu té el curs en línia de restauració col·lectiva?

El curs té un preu de 29,99 euros. Encara que, com sempre, tenim descomptes per a determinats grups, segueix llegint per conèixer més.

Teniu alguna oferta per realitzar aquest curs amb el curs per obtenir el carnet de manipulador d'Aliments?

Sí, com sempre, volem ajudar al fet que els treballadors estiguin el millor formats possible i al fet que les empreses compleixin amb el pla de formació i control per a manipuladors d'aliments. Per això, us donem avantatges per subscriure-us a la newsletter de Qualitatis, ni més ni menys que 10 euros de descompte: un 33% de descompte.

A més, si ets aturat o estudiant, tenim una oferta encara més gran: el descompte et permet realitzar el curs per només 8 euros. Has llegit bé, un descompte del 73% per subscriure't a la nostra newsletter i acreditar la teva condició d'estudiant o aturat per ajudar-te a trobar feina quan més ho necessites amb la millor formació.

A més a més, llancem el curs amb una gran oferta de llançament per a la formació en Restauració col·lectiva i processat segur d'aliments!

Per si et sembla poc, llancem aquest curs amb una oferta sensacional de llançament. Els 100 primers subscriptors que us inscriviu podreu realitzar el curs de Processament Segur d'aliments en Restauració col·lectiva amb un 50% de descompte. Una oferta que és vàlida fins al dia 30 d'abril de 2018 a les 23:59 i limitada a 100 inscripcions.

T'estàs preguntant què has de fer per a això? La veritat és que és molt fàcil, només has de subscriure't a la nostra llista de correu (prometem que no som res pesats, i el prometem de veritat). Et haurà sortit una finestra a l'entrar en aquesta pàgina, si no t'has subscrit en el moment, pots recarregar la pàgina i tornarà a sortir-te. Rep introduint el teu correu electrònic i tindràs al teu e-mail el codi de descompte per a realitzar el curs de Restauració col·lectiva: processat segur d'aliments a meitat de preu. Afanya't, no vagis a ser l'inscrit 101 i et quedis sense el teu descompte.

Per als que ja són subscriptors del butlletí de Qualitatis Health: tranquil·litat, al vostre correu electrònic haureu rebut ja un codi de descompte automàticament. Si no és així, busqueu a la carpeta spam o poseu-vos en contacte amb nosaltres. La fidelitat és un grau, i en la nostra empresa ens encanta mimar els que ja han caminat amb nosaltres alguna vegada. Per a vosaltres, per als que sou subscriptors de la nostra newsletter, tenim un descompte una mica més especial, és un GRÀCIES rotund per a tots vosaltres. Un 60% de descompte, vàlid també fins al 30 d'abril.