Curs de manipulador d’aliments a Tenerife.

11 de desembre 2019
Publicat per José Sendra Lillo
  • El territori que comprèn les Illes Canàries és meravellós. Contrastos, bon clima, gent acollidora, gastronomia molt rica que recull una barreja meravellosa de sabors i de cultures. Qui no s'imagina ara mateix en una platja de Tenerife descansant mentre pren el sol? Aquest conjunt provoca que cada any milers de turistes viatgin (viatgem) a les Illes Canàries. Per tant, s'ofereixen milers de llocs de treball en sectors que atenen turistes que arriben a Tenerife cada any. Comptar amb el curs de manipulador d'aliments a Tenerife et pot obrir les portes d'un treball i pots començar a treballar en una illa idíl·lica.
Curs de manipulador d’aliments a Tenerife.

El territori que comprèn les Illes Canàries és meravellós. Contrastos, bon clima, gent acollidora, gastronomia molt rica que recull una barreja meravellosa de sabors i de cultures. Qui no s'imagina ara mateix en una platja de Tenerife descansant mentre pren el sol? Aquest conjunt provoca que cada any milers de turistes viatgin (viatgem) a les Illes Canàries. Per tant, s'ofereixen milers de llocs de treball en sectors que atenen turistes que arriben a Tenerife cada any. Comptar amb el curs de manipulador d'aliments a Tenerife et pot obrir les portes d'un treball i pots començar a treballar en una illa idíl·lica.

Hi ha feina a Tenerife? Jutja per tu mateix.

El passat any 2018, més de 13 milions i mig de turistes van visitar les Illes Canàries. Van gastar més de 17.000 milions d'euros. Tenerife es va dur gairebé la meitat d'aquests visitants: 5.8 milions de persones van visitar l'illa. Dit així en fred espanta, però si tenim en compte que la població censada a l'illa de Tenerife és de 950000 habitants no és difícil intuir que el principal motor de l'economia de Tenerife és el turisme.

Per no marejar-te amb més estadístiques, i per anar entenent la importància que té el sector per a l'illa. En 2017 hi havia 7.910 bars a l'Arxipèlag davant de 7.095 restaurants. A les Canàries l'increment d'empreses de menjar preparat va ser de 44,1% entre 2010 i 2017, el que deixa un total de 837 locals. Creus que no hi ha feina en el sector agroalimentari de Tenerife?

No obstant això, la falta de professionals resulta un problema a la Tenerife. De fet, molts empresaris de sector hostaler comenten que no troben prou personal qualificat o amb l'experiència mínima per atendre correctament als turistes i als Tenerife. A Tenerife, si bé és cert que hi ha èpoques de major afluència de turistes, sol haver molts visitants en qualsevol època de l'any. Això acaba per cremar als propietaris de bars i restaurants així com als altres cambrers o treballadors per haver d'assumir una major càrrega de treball.

Com puc obtenir el curs de manipulador d’aliments a Tenerife?

Si vius a Tenerife o t’estàs plantejant buscar feina a terres canàries i t’interessa realitzar un curs de manipulador d’aliments per tal de poder treballar a hotels, restaurants, bars o qualsevol empresa del sector alimentari a la província de Santa Cruz de Tenerife pots fer-ho de forma ràpida i senzilla. Aquests cursos poden fer-se tant de manera presencial com online, i ambdós són igual de vàlids.

Si no tens temps per moure’t cap a un lloc per tal de rebre la formació, o no vols fer-ho, no et preocupis. Amb la modalitat online no necessites traslladar-te a cap lloc, ja que pots fer el curs des de la comoditat de ta casa, o des del centre de treball. Només necessites una connexió a internet.

El millor de tot és que encara que fages el curs de manipulador d’aliments a Tenerife, aquesta formació de seguretat alimentària tindrà validesa a tot l’Estat espanyol. Això significa que, al contar amb aquesta certificació, estaràs capacitat per treballar en el sector dels aliments, en qualsevol bar, restaurant o cafeteria espanyola. A més de poder treballar en la industria agroalimentària.

Si t’interessa la modalitat del curs online, t’oferim des d’aquest web una opció còmoda, econòmica, i ràpida. T’oferim l’oportunitat de capacitar-te sense eixir de casa. Al realitzar aquest curs obtindràs tot el coneixement teòric i pràctic que necessites per garantir que pots manipular aliments de manera correcta i amb les pràctiques d’higiene necessàries tant de menjar, com de utensilis i equips.

Curs de manipulador d’aliments a Tenerife.

Quant de temps trigaré en obtenir el carnet de manipulador d’aliments a Tenerife? Doncs el temps estimat és de 5 hores. Però la majoria dels nostres alumnes ho aconsegueixen en menys temps. Quan aproves el curs obtindràs de forma immediata el teu certificat en format digital, i si el vols en format físic tan sols has de seleccionar aquesta opció quan t’inscriguis, en una setmana podràs tenir-lo a les teues mans.

Si t’interessa treballar en el sector de la hostaleria i la restauració, necessitaràs un certificat de manipulador d’aliments. Recorda que, si ho aconsegueixes, tindràs més oportunitats per tal de trobar feina a Tenerife, perquè els empresaris sabran que realment estàs interessat.

A més, si optes per formar-te a Qualitatis tens altres opcions interessants per a millorar el teu currículum i trobar feina a Tenerife abans. Com a exemples tens els packs formatius. Amb ells pots obtenir el carnet de manipulador d’aliments junt a altres cursos que seran de la teva utilitat, como son el d’al·lèrgens i/o el curs de processat segur d’aliments en restauració col·lectiva. Amb aquests cursos augmentaràs les teves possibilitats per treballar, són també online i s’obtenen igual que el curs de manipulador d’aliments que et contàvem anteriorment. Tot amb pagament segur mitjançant targeta de crèdit, PayPal o transferència bancària i al millor preu: des de 14,99 euros pots obtenir el certificat de manipulador d’aliments. Per si fos poc, contem amb descomptes per a subscriptors a la nostra newsletter i un preu encara millor si estàs a l’atur o estudiant.

Si coneixes Tenerife sabràs que és una illa per a viure. Treballar al sector de l’hostaleria es relativament senzill, degut a que és molt turística. I és que atrau visitants durant tot l’any i ofereix opcions per a tots els gustos. Per això, contar amb el carnet de manipulador d’aliments a Tenerife pot ser-te de gran utilitat, a més de ser un requisit indispensable per tal de treballar en el sector de l’alimentació. A què esperes? Inscriu-te ja.

Si t’ha agradat aquesta entrada comparteix-la en les teves xarxes socials: Twitter, Facebook, LinkedIn o Instagram. En totes elles hi estem presents, per si vols estar al dia d’altres actualitzacions del nostres bloc o vols saber-ne més de l’actualitat. Segueix-nos a twitter, Facebook, LinkedIn o Instagram. (fes clic a cadascuna d’elles i uneix-te)

Fotos: Photo by Adam Nieścioruk on Unsplash y Photo by Claudia Lorusso on Unsplash