Sobre nosaltres.

26 d’abril 2015
Publicat per José Sendra Lillo
  • En aquesta entrada podràs conéixer millor l'empresa i a l'equip de Qualitatis Health. La gent que estarà encantada d'atendre't i ajudar-te a tu i a la teva empresa a créixer i a formar-se.
Sobre nosaltres.

Sobre nosaltres

Sobre Qualitatis Health.

L'empresa treballa com a tal des del mes de setembre de 2014, encara que porta en marxa sota la forma "autònom" a través del seu CEO, José Sendra, des d'octubre de 2010. Som una companyia petita, que neix amb ànim de créixer de la mà dels seus clients. Destaquem per la nostra proximitat, ens adaptem a tot tipus d'empreses, oferim solucions de tota mena, que podreu conèixer millor a la nostra pàgina de serveis.

L'equip de Qualitatis Health:

José Sendra Lillo. Fundador i CEO en Qualitatis Health (@josetes).

José és doctor en farmàcia per la Universitat de Granada i farmacèutic comunitari. És Auditor Intern de sistemes de gestió de la innocuïtat alimentària segons la norma ISO 22000 per Bureau Veritas Formació. Màster en atenció farmacèutica per la Universitat de Granada i en Mètodes Quantitatius i Analítics per a la Medicina Basada en l'Evidència per la UNED.

Porta treballant en la Seguretat i Qualitat Alimentària des de 2010, i va ser el 2014 quan va decidir emprendre una aventura de més envergadura transformant la seva activitat en Societat Limitada.


Ha centrat la seva activitat investigadora en el camp de la Hipertensió arterial i més en concret en el de la mesura de la pressió arterial a la farmàcia comunitària, participant en diversos projectes. Ha publicat diversos articles en revistes científiques, 8 d'ells en revistes científiques amb factor d'impacte.


Es membre del Grupo de Investigación en Atención Farmacéutica i de la Cátedra de Atención Farmacéutica de la Universidad de Granada. A més, és membre de SEFAC i treballa en el Grup d'Hipertensió i Risc Cardiovascular d'aquesta Societat. Col·labora com a revisor en diverses revistes científiques.

Si parlem del seu perfil més 2.0, José porta escrivint des de febrer de 2007 al seu bloc personal "Los Mundos de Josete", n el qual escriu sobre experiències personals, gastronomia, viatges, cinema, llibres, música i esports, entre d'altres. El 2011 va iniciar ¿Qué me da para...?  un bloc d'Indicació farmacèutica i actualitat per a pacients i farmacèutics. El 2013 va llançar el seu bloc professional, "Josete Sendra",en el qual escriu sobre temes relacionats amb l'actualitat i la investigació en farmàcia comunitària, i més en concret en l'àmbit de la Hipertensió arterial i la mesura de la pressió arterial.

En 2013 va participar com a docent en el curs organitzat per El Club de la Farmacia "Más allá del concepto 2.0: Promoción digital y Apps para la farmacia" preparant el Mòdul 4: "Les 25 millors aplicacions per a la farmàcia (o per al farmacèutic). L'aplicació mòbil del Club ". I el 2014 va formar part del professorat del curs organitzat per SEFAC "ImpacHta. Curs d'actualització en hipertensió i risc vascular per a farmacèutics comunitaris ".

És autor de l'e-book "Les millors Apps per a la farmàcia explicades per un farmacèutic." Editat per El Club de la Farmàcia de Laboratoris Almirall el 2014 co-autor del llibre "Twitter aplicat a la farmàcia." Editat per El Club de la Farmàcia de Laboratoris Almirall el 2013. Pots conèixer més sobre el seu perfil professional a  LinkedIn.

Blanca Sendra Lillo. Responsable de disseny gràfic i arquitectura (@SendraBlanca).


Arquitecta per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de València i Postgrau March | Expert en Arquitectura per la Universitat Europea de València.


Actualment s'està especialitzant en el camp de Community Manager amb el "Curs de Competències Tecnològiques per Community Managers" de la UNED.

Va realitzar pràctiques d'empresa durant la carrera. L'estiu del 2011, en l'estudi de Morera Arquitectes SLP a Dénia i en l'estudi de n + b Arquitectes a València, a la tardor del 2012. Aquests períodes de pràctiques reforçar i ampliar els seus coneixements en la vida laboral.

Després de finalitzar els seus estudis ha ampliat la seva formació amb diferents cursos: "Certificació energètica d'edificacions existents amb CE3X", "Valoració immobiliària: tècniques i mètodes per a societats de taxació", "Fonaments de la Fotografia Digital", "Composició fotogràfica" i "Energia Solar Fotovoltaica: Una aposta de futur sostenible ". Ha col·laborat ja com a arquitecta a la realització d'un concurs nacional i en la realització de renders per a un estudi.

Posseeix ampli maneig de diferents programes informàtics com el paquet de Microsoft Office, o el d'Adobe per al tractament de la imatge. Domina també el Autocad, així com programes de modelatge en 3d com 3dStudio Max i SketchUp, programes d'estadística com IBM SPSS Statistics, programes d'amidaments i valoracions com Memfis i Presto, i programes de disseny i càlcul d'estructures com CIDCAD, architrave i SAP .

Pots conèixer més sobre el seu perfil professional a
LinkedIn.