Promoció de llançament web: Gran descompte en el curs per obtenir el Carnet de Manipulador d'Aliments.

4 de maig 2015
Publicat per José Sendra Lillo
  • Amb motiu del llançament de la nova web de Qualitatis Health vos oferim un important descompte del 25% en la inscripció en el Curs per a l'obtenció del Carnet de Manipulador d'Aliments Bàsic. Només per subscriure't a la nostra newsletter podràs gaudir-ne. El preu final del curs, una vegada aplicat el descompte, serà de 14.99 euros per alumne inscrit.
Promoció de llançament web: Gran descompte en el curs per obtenir el Carnet de Manipulador d'Aliments.

Com vos explicàvem la setmana passada, estem d'estrena amb el llançament d'aquesta pàgina web de Qualitatis Health que ara visiteu. En primer lloc volem agrair la gran acollida que hem tingut a les Xarxes Socials. Tant a Facebook com a Twitter heu estat molts els que vos heu decidit per seguir-nos. Vos estem molt agraïts, no només per l'acollida, sinó també per la difusió. Aprofitem per recordar-vos que també ens podeu trobar a LinkedIn, Pinterest, Google+ i Instagram.
Per seguir celebrant el llançament del web de Qualitatis Health oferim una promoció inicial amb un important descompte del 25%
sobre el preu final en el Curs per a l'obtenció del Carnet de Manipulador d'aliments bàsic per a tots els que us subscrigueu a la nostra newsletter durant el mes de maig. A través d'ella rebreu novetats i material exclusiu mensualment. Per si esteu escarmentats amb alguna subscripció prometem no ser pesats i oferir continguts interessants.

Per subscriure-vos només heu de polsar en el botó que trobareu a la part superior dreta de la web i introduir el vostre correu electrònic. A continuació se vos proporcionarà un enllaç al codi del descompte. En iniciar la inscripció del Curs per a l'obtenció del Carnet de Manipulador d'aliments bàsic només heu d'introduir el Codi promocional a la casella destinada per a tal efecte i continuar amb la resta del procés d’inscripció. Així podreu beneficiar-vos de la millor formació a un preu inmillorable.
A més, fem coincidir aquest descompte excepcional amb el mes de maig per a que quan comencem la temporada estival, que encara que per la meteorologia que estem vivint a la península podeu pensar que ja estem a l'estiu encara no hem arribat,
estigueu preparats per treballar en el sector alimentari i complir amb els requisits legals. Vos recordem que podeu realitzar el curs tant en castellà com en català.
Per a tots aquells que ja tingueu el títol, prompte vos presentarem més cursos relacionats amb l’industria alimentària. No pararem de presentar novetats formatives perquè els treballadors del sector siguin els millor formats i pugueu oferir productes que compleixin amb la qualitat i la seguretat alimentària. A més, sempre vos oferirem interessants descomptes per nombre d'alumnes o de cursos. Tot perquè pugueu treballar de la millor manera possible i també per ajudar en la recerca de feina en el sector agroalimentari.