Nivells màxims de Perclorat en aliments: la UE publica el Reglament 1881/2006.
27/5/2020

La Comissió Europea va publicar el Reglament (UE) 2020/685 de la Comissió de 20 de maig de 2020 que modifica el Reglament (CE) nº 1881/2006 pel que fa al contingut màxim de perclorat en determinats aliments (Text pertinent a l'efecte de l'EEE). Cal destacar que el Reglament 1881/2006 és el text que regula, juntament amb totes les seves modificacions posteriors, els nivells de contaminants en aliments.

+ Més
Quina informació ha de contenir la fitxa tècnica d'un aliment?
6/5/2020

En Qualitatis, un dels serveis que oferim més demandats pels nostres clients és el de creació, actualització i manteniment de fitxes tècniques de productes alimentaris, també conegudes com especificació tècnica, bé siga de matèria primera o de producte final. És, a més, un dels punts on més aprofundeixen les auditories i inspeccions de sanitat i d'entitats certificadores de normes de qualitat.

+ Més
Frau alimentari: aquests són els 5 aspectes que més t'afecten com a marca.
3/3/2020

El frau alimentari està allà fora. Com si de la veritat en "Expedient X" es tractés, què vells ens estem fent alguns. Les autoritats sanitàries, les empreses alimentàries (clients i proveïdors), els consumidors i les certificadores en normes de qualitat com ISO22000, IFS o BRC estan més conscienciades cada vegada sobre els perills del frau alimentari.

+ Més
Manipulador d'aliments a la Rioja. Tot el que has de saber.
4/2/2020

Quan sentim parlar de La Rioja vénen al nostre cap records gastronòmics i enològics: És una de la regions espanyoles més associades a el vi i es nota. Hi ha 381 cellers, que no està gens malament per a una població de poc més de 315000 habitants, segons les dades de cens de 2018. La consolidació de l'enoturisme ha estat, sens dubte, el recolzament definitiu per a l'hostaleria de la Rioja. A més, la Rioja compta amb zones agrícoles que no només produeixen vi, i que nodreixen a la indústria de les fruites, hortalisses i conserves, és a dir, a la indústria agroalimentària. Tot això, juntament amb el comerç i l'activitat industrial fan de la Rioja una de les regions amb menor taxa d'atur a Espanya, un 9,9% a el tancament de 2019. Per a molts d'aquests llocs de treball cal, com ja hem comentat en altres ocasions, comptar amb el certificat, també conegut com a carnet de manipulador d'aliments. Com hem fet per a altres comunitats autònomes, avui anem a explicar-vos com obtenir el curs de manipulador d'aliments a La Rioja.

+ Més
Les 10 entrades del nostre blog més visitades en 2019.
2/1/2020

Com ja férem a principis de 2018, en aquest començament de 2020 anem a compartir amb vosaltres les entrades del nostre blog més visitades en 2019. Són les que, estadísticament més nombre de visites concentren, que no vol dir que siguin les millors, ja que ja sabeu que google i el seu algoritme solen ser cruels a l'hora de "rankejar" un web i mostrar-la quan es busca un terme. Com calia triar un nombre i això de "les 10 coses que", "les 10 idees que", etc. sol agradar, he optat per escollir 10 entrades. D'aquesta manera, a simple vista, podeu veure quins són, algunes, per cert, coincideixen amb les 10 entrades que més vau visitar durant 2017.Les enumero en ordre decreixent per donar-li més emoció:

+ Més
Des Qualitatis et desitgem Bon Nadal.
24/12/2019

Aquest és el primer missatge en molt de temps en el qual no volem parlar-vos del manipulador d'aliments, ni de la seguretat alimentària, ni tan sols de menús, de restaurants o de bones pràctiques.Este es el primer mensaje en mucho tiempo en el que no queremos hablaros del manipulador de alimentos, ni de la seguridad alimentaria, ni siquiera de menús, de restaurantes o de buenas prácticas. Seas alérgico, celíaco, cocinero, chef, camarera, jefa de sala, encargado de planta, o simplemente nos leas porque somos de la familia, somos amigos, un día te caímos bien o has tropezado con esta web esta mañana y aún no sabes muy bien dónde estás: Este mensaje es para desearte a ti y a los tuyos que tengáis unas Felices Fiestas. La Navidad es tiempo de disfrutar de buenos momentos en familia, de recordar a los que nos dejaron con ternura y cariño, de reír, de convivir y de compartir mesa, mantel e historias. Os toque trabajar, tengáis libre, seáis 2 o 22, desde Qualitatis queremos que seáis felices. Deseamos que 2019 acabe de la mejor manera posible y que el año 2020 comience con mucha ilusión. Así lo vamos a hacer nosotros, que tenemos ganas de arrancar un nuevo año lleno de proyectos y mejoras para acercarnos más a la realidad de toda la gente que trabaja en el sector agroalimentario. No me voy a enrollar mucho más. Sed muy felices, comed perdices, ostras, gambas o lo que queráis (pero no chupéis las cabezas).. Mantened la higiene y disfrutad de lo que comáis, pero sobre todo de la compañía de vuestros seres queridos

+ Més
Curs de manipulador d'aliments a Màlaga.
18/12/2019

Espanya és el país dels bars, compta amb més de 100 mil bars i cafeteries, segons dades d'un informe de Coca-Cola i la Federació Espanyola d'Hostaleria i Restauració. Per comunitats autònomes, Andalusia és una de les comunitats on hi ha més locals d'aquest tipus, ja que hi ha gairebé 55.000 llicències per a activitats de restauració i bars. Tenint en compte això, comptar amb un certificat per haver aprovat el curs de manipulador d'aliments a Màlaga pot ser de molta utilitat si vols buscar feina en aquest sector. Amb aquest carnet podràs desenvolupar-te en aquest tipus de negocis de forma segura i serà molt més senzill que et contractin.

+ Més
Curs de manipulador d’aliments a Tenerife.
11/12/2019

El territori que comprèn les Illes Canàries és meravellós. Contrastos, bon clima, gent acollidora, gastronomia molt rica que recull una barreja meravellosa de sabors i de cultures. Qui no s'imagina ara mateix en una platja de Tenerife descansant mentre pren el sol? Aquest conjunt provoca que cada any milers de turistes viatgin (viatgem) a les Illes Canàries. Per tant, s'ofereixen milers de llocs de treball en sectors que atenen turistes que arriben a Tenerife cada any. Comptar amb el curs de manipulador d'aliments a Tenerife et pot obrir les portes d'un treball i pots començar a treballar en una illa idíl·lica.

+ Més
Carnet de manipulador d'aliments per Internet: 5 motius pels quals fer el curs en línia.
4/12/2019

Un manipulador d'aliments és una persona que té contacte directe amb els aliments, tant en l'àmbit domèstic com en el laboral. Això passa perquè es dedica a realitzar tasques relacionades amb la preparació, elaboració, envasat, emmagatzematge, venda, distribució o subministrament d'aquests aliments. A causa de la importància d'aquesta tasca per a la salut de les persones, és essencial que els que es dediquen a aquestes activitats compten amb una formació adequada en matèria de seguretat alimentària. Per això, hui parlarem de motius pels quals treure el carnet de manipulador d'aliments per internet.

+ Més